Hdd takmadan biosa girdim geri taktımda takınca şey anında değişiyormu bilmiyorumda sata portunu boş olarak görüyor taksam bile yerini değiştirsem mi acaba?
Yeni hdd takılı olunca biosa yada windowsa girilmiyor direk siyah ekran. Windows ssd de kurulu ve 1 taneden önceden hdd var onlarda prob yok ama işte başta dediğim gibi yeni hdd nin satasını takınca siyah ekran direk.
Hdd yi takınca direk açılmıyor siyah ekran direk. İlk başta windowsta hani disk tarar gibi yanda - yanıp söner ya 20 snye fln yanıp sonuyor sonra siyah ekran tamamen.
İlk taktığımda sabit disk bölümleri oluştur ve biçimlendirden yeni basit birim biçimlenirden yaptım bekledim genelde anında olurdu olmadı bende salakça işte pc resledim.
Yeni hdd aldım ve onu biçimlendirdim ama direk olmadı bekledim sonra da aptalca pc res attım. Pc açıldıktan sonra da windows ve biosa hiç bir türlü giremedim. Hdd ye bağlı olan satayı çekince eski haline döndü. Ben bu hdd yi nasıl kullanabilirim.
MSI Mag Z490 Tomahawk ve i7 10700F ile anakart ve işlemci değiştirdim. Oyuna girince sanki elektrik gider gibi PC açılıp kapanıyor nedeni ne olabilir? PSU Tauro 500 Watt +80 Bronz. Ekran kartı GTX 970.Psu ise neler önerebilirsiniz ucuza.OCCT testinde psu testinde anında kapandı PC.Psu nun ömrü...
Bugun MSI Mag Z490 Tomahawk ve i7 10700F ile anakart ve işlemci değiştiridim. Oyuna girince sanki elektrik gider gibi PC açılıp kapanıor nedeni ne olabilir? PSU Tauro 500 Watt +80 Bronz. Ekran kartı GTX 970.Psu ise neler önerebilirsiniz ucuza.OCCT testinde psu testinde anında kapandı pc.