Zennnnn isimli üyenin son içerikleri

1. Z

🔥İndirim Ocypus Delta L36 Beyaz ARGB V2 360 Mm Sıvı Soğutucu 2350tl Dip Fiyat

250k plus ile kullanıyorum boşta 30-35 derece yük altında Max 55-60
  2. Z

❌İndirim Bitti! Asus Dual 5070 28.999 Tl Çökkk

Ben vatandan 31 800 e MSI ventüs almıştım sıcaklık konusundaki hiç memnun değilim kolay iade oluşturdum vatan kabul eder mi acaba bunu Asus alayım
  3. Z

🔥İndirim .

Nzxt 5900 görünüyor
  4. Z

Yardım Gameline Kasa Kullanan Var mı

Bunu sipariş vermiştim
  5. Z

Hocamız bunun içinde çok küçük durmaz matx anakart
  6. Z

Hocam beyaz arıyorum da
  7. Z

3500 TL ye kadar psusuz
  8. Z

Bunu almayı düşünüyorum halihazırda rampage Ares V2 kullanıyorum anakart micro ATX soğutması nasıl bu kasanın fan hızı vs
  9. Z

❌İndirim Bitti! Ocypus Delta L36 Beyaz ARGB V2 360 mm Sıvı Soğutucu 2299 TL +Kargo

Hocam aynı şekilde bende 120 se ile arada kaldım fakat görüntü olarak çok yer kapladığı için aldım oyunda yükte iken bile 860rpm civarında dönüyor yazılımla en sona çekersen 2700 küsüre çıkıyor çok sesli ama çok sessiz artırmadan rahatlıkla kullanabilirsin ben çok memnunum
  10. Z

❌İndirim Bitti! Ocypus Delta L36 Beyaz ARGB V2 360 mm Sıvı Soğutucu 2299 TL +Kargo

Alalı 1 hafta oluyor 250k plus ile kullanıyorum boşta 30-32 derece pubg testi en düşük her şey 350-400 FPS arası yük altında Max 50 derece cinemark testi 10 dkk Max 65 derece
  11. Z

En Ucuz Sistemi Bulmak İçin App Geliştirdim: enucuzsistem.com

Gerçekten mükemmel PC topladım 1 hafta önce sürekli sizin sitenizden araştırma yaptım mükemmel iş çıkarmışsınız tebrik ederim
  12. Z

En Ucuz Sistemi Bulmak İçin App Geliştirdim: enucuzsistem.com

Çok başarılı olmuş kral her siteden her ürün çeşit çok fazla mükemmel projen
  13. Z

Sıvı Soğutma Termal Macun Kullanımı

Arkadaşlar bende montaj yapacağım da sizce işlemciye mı sürmeliyim yoksa sıvı soğutma bloğuna ikisi de aynı gibi
  14. Z

Yardım 250K plus için soğutucu öneri Ocypus Delta L36

Eyvallah çok teşekkür ederim anakart matx :) patalam sızıntı vs olur mu diye düşünüyorum da
Geri