zentie isimli üyenin son içerikleri

1. Z

FPS oyunları için 900 TL'ye mouse pad önerisi

Sağolun hocam büyük ihtimal Klasse Longteng alıcam ama aklım SteelSeries QCK+ kaldı çoğu kisi bunuda öneriyordu bir bilginiz var mı bu mousepedle ilgili
  2. Z

Yüzeyi sert ve fazla pürüzlü olduğu için fps oyunlarında önermiyorlardı
  3. Z

bazıları yüzeyinden dolayı şikayet etmis bir sorun yaratır mı kullanırken
  4. Z

Selam, Ajazz AJ159 Pro mouse ve X‑Raypad Obsidyen skates kullanıyorum. Genelde CS2, Valorant, R6 oynuyorum. Bütçem 800‑900 TL civarı. Speed mouse pad denedim ama hoşuma gitmedi; kontrol mouse pad almak istiyorum. SteelSeries QCK+ Large ve Klasse Longteng öneren olmuştu bunlar nasıl, alınır mı...
  5. Z

Microsoft hesabım hacklendi minecrafta giremiyorum

geçen hafta hesabıma giriş yaptım 1 ay bile olmamıştır 3 gün önce şifremi sıfırlamıstım unuttum ve yeniden sıfırlamak istiyorum e postamı doğruluyorum ama telefon doğrulama iştiyor ama kod gelmiyor ve baska bir doğrulama yöntemi deneyin diyerek giriş ekranına yönlendiriyor
  6. Z

Hocam hepsini denedim ama olmadı çok fazla deneme yaptığımdan kaynaklı olabilir mi acaba
  7. Z

Microsoft'tan Doğrulama Kodu Alamadığım İçin Parolamı Değiştiremiyorum.

Selam aynı sorunu yaşıyorum çözebildiniz mi yardımcı olur musunuz?
  8. Z

Microsoft hesabının parolası sıfırlanmıyor

Selamlar, 3 gün önce şifremi sıfırlamıstım ve bana çift doğrulamam olduğu için tüm cihazlardan çıkış yapılıp o şifrenin kullanılamayacağı için yeniden bir şifre girmemi istedi ve ben bu e postayı görmedim. 1 gün sonra gördüğüm için yolladıkları linke girip şifremi sıfırlayamadım. Kendi...
  9. Z

Selam bende microsoft hesabıma giriş yapamıyorum sifremi sıfırlarken telefon doğrulama istiyor ama kod gelmiyor çift doğrulama açık acaba sorunu biliyormusunuz?
  10. Z

CS2 girdikten sonra masaüstü çözünürlük değişiyor

Arkadaşlar selam cs2 ye girip çıktıktan sonra masaüstü çözünürlük değişiyor ve ayarlardan yeniden düzeltmek zorunda kalıyorum bu hatayı nasıl çözerim?
  11. Z

Win 11 24H2 intel işlemcilerde fps yükseltirmi

Win 11 24H2 sadece ryzen işlemcilerde mi fps arttırıyor ıntel işlemciyle yapsam fps yükseltir mi ?
  12. Z

Hangi Premiere Pro sürümünü kullanmalıyım?

Arkadaşlar selam premiere pro ve photoshop için hangi sürümü kullanmalıyım Sistemim İşlemci:i7 4790 Ekran Kartı:RX 580 8gb Ram:16gb 1600mhz
  13. Z

i7 4790 oyunlarda temel frekansın üstüne çıkmıyor

Arkadaşlar selam i7 4790ım var her türlü ayarı denedim ama oyunlarda 3.6 ghz üstüne çıkmıyor işlemcim neden olabilir
  14. Z

Yardım Mikrofon standı yamuk geldi normal mi?

Selamlar yeni mikrofon standı aldım ve masaya tutturma yeri yamuk geldi ve sallanıyor sabit durmuyor bu normal mi yoksa hatalı ürün mü ne yapmalıyım?
  15. Z

Dark Souls Oyunları İçin Gamepad önerisi

Vergisiyle 800 tl geliyor bu bütçemin baya üstünde daha uygun bir kol varmı bildiğiniz
Geri