ZEO. isimli üyenin son içerikleri

1. ZEO.

İş Bankası 6-12 Ay Ücretsiz Amazon Prime Üyeliği

herhangi bir kampanya bulunamamıştır diyor ama bende mi sıkıntı var acaba ?
  2. ZEO.

R25 Almayı Düşünüyom Fikrimi Değiştirecek Varmı

almadan önce sahibi sıfır bridgestone battlax takmış bende değiştirmedim
  3. ZEO.

ehliyetin varsa üste 200 daha koy zx6r alırsın arada uçurum fark var 1 sene önce 2013 kasa almıştım 34bindeyken 36.5 civarı sattım güzel karla birlikte neticede japon kafan rahat olur
  4. ZEO.

r25 güzel motor ondan yana sıkıntı yok. Fakat 250cc motora 450bin vermek sana mantıklı geliyor mu ?
  5. ZEO.

🔥İndirim Bosch 46 Parça Cırcır Tornavida Seti - 537 TL

premium olmayanlar için amazonda zaten 510TL
  6. ZEO.

🔥İndirim GETİR 1 ALANA 1 BEDAVA ( STOKLU )

bana kargo bile gelmiyor
  7. ZEO.

Hiç Arkdasaım Yok Tek Basıma Oyunyorum?

eğlenceli zamanlardı işten gelip yatana kadar rol yapardık ama ne düzgün sunucular kaldı ne de adam gibi rol yapanlar :) çoluk çocuğu sunuculara alıp racon kestikleri gün bırakmak lazım artık dedim :kekw:
  8. ZEO.

Hiç Arkdasaım Yok Tek Basıma Oyunyorum?

biri daha yazmış fivem gir diye genel rol terimlerini ezberle zaten gerisini getirirsin dc sunucularında fena goy goy dönüyor mutlaka arkadaş edinirsin
  9. ZEO.

Üç büyüklere talimat gelmiş

ne alaka kardeş takım orasını anlamadım gir bakalım beşiktaşın X de paylaştığı gönderiye taraftar olarak herkes içinden geçti tebrik mesajı attı diye
  10. ZEO.

Göğsüm bir diğerinden daha küçük ve en sevdiğiniz hareket

bende de aynı durum var sağ göğsüm sola göre biraz daha büyük bütün göğüs hareketlerini eşit ve izole yapıyorum ama demek ki bir kaçak var arada :geek: Bende çok sırıtmıyor ama seni bilemem çok gözüne batıyorsa sağ sol ayrı çalış öyle dene. Bide mesela cablecross yapıyorsan oradaki ufak sallantı...
  11. ZEO.

🔥İndirim VATAN ADIYAMAN MAĞAZA AÇILIŞINA ÖZEL FİYATLAR!

kasa için gidesim geldi valla alıp kenarda tutmalık birde bu fiyatlar normal şartlarda da kurtarıyor demek ki keşke herkes bu fiyatlardan satış yapsa :)
  12. ZEO.

Oyun Önerisi Lazım Yardım Ederseniz Sevinirim

RE serisini tek oyunla kapama 2-4-6 bide requiem oyna öyle kapa
  13. ZEO.

Yardım BMW G20 mi G30 mu? Açıklama dikkat

bana göre G30 iş adamı arabası gibi geliyor. G20 daha çok genç arabası ki zaten aynı motor var G30 hantal kalır G20 alıp şöyle güzelinde stage 1 attır zaten 2.0 alt yapıya sahip türkiye şartlarında 1.6 ya kısıp getiriyorlar sonra bide hava filtresi manuel alıp S modda çuf çuf yapa yapa dolaşırsın
  14. ZEO.

Windows 11 etkinleştime

100-150TL civarında pahalı bir şey değil
  15. ZEO.

Gigafiber altyapım hazır mı

ekstra bir şey kalmamış abonelik başlat kullan sonra. Sorgulamada gözüküyorsa sıkıntı yoktur
Geri