zeosaN isimli üyenin son içerikleri

1. Z

Pc'im çalışmıyor kafayı yiyecem

Geçmiş olsun, işlemci soğutucu ve 1 adet ram takarak çalıştırmayı dene hocam. Alternatifin varsa tüm parçaları başka anakart üstünde deneyerek arızalı parça varsa bulabilirsin. Benzeri bir problem yaşamıştım bu şekilde çözmüştüm. Bir de genel bir videosunu çekip atarsan en azından bir şeyleri...
  2. Z

Yardım Oyun oynarken pc aniden donuyor

Oyun oynarken sorun devam ediyor mu? Ekran kartı iyi soğuyor, İşlemci sıcaklığı normal sayılabilecek sınırda ama macunu tazelesen ve fanları temizlesen iyi olabilir. Wipaste C2 4gr 6 W/m-K Termal Macun
  3. Z

Tüm oc ayarlarını varsayılana almayı dene, tahminimce standart sahnelerde problem yok ancak yeni sahnede ya da güçlü render yapmaya çalıştığında bir yerde voltaj dengesizliği yaşayıp ekran kartı kendini kitliyor olabilir. İhtimal olarak temizlik yapmanda da fayda var.
  4. Z

Geçmiş olsun, öncelikle herhangi bir OC ayar yaptıysan onları varsayılana çek, işe yaramazsa alternatif bir psu bulup onu test et. Ekran kartı oc ayarlarım yüzünden benzeri problem yaşamıştım (pc çalışmaya devam ediyor ses var ancak görüntü donup kalıyordu, pc resetlemedikçe düzelmiyordu)...
  5. Z

Yardım INTEL ARC B580 - INTEL OC AYARLARI

Onu da deneyeyim teşekkür ederim hocam
  6. Z

Aynı şekilde voltaj ayarını değiştirmeden Güç sınırı 105 - Frekans 175 - Vram 19.5 yaptım ayarları. Dün tamamen temizleyip 0dan kurdum sürücüyü ancak arada takılıyor...
  7. Z

Denedim ancak yine drop yiyorum, 2. ekranda youtube videosu açıkken kimi zaman donuyor ekran ve reset gerekiyor, kimi zaman takılıp hemen düzeliyor.
  8. Z

Merhabalar, 23.09.2025 tarihli güncelleme sonrası Intel Graphics Software üzerinden yaptığım OC ayarları varsayılana döndürmeme rağmen oyunlarda drop yiyorum, işlemciden kaynaklı darboğaz yaşıyor olma ihtimalim de var ancak öncesinde hiç problem yaşamamıştım. Özellikle Arena Breakout Infinite...
Geri