Zepe isimli üyenin son içerikleri

1. Z

Yardım Laptop ssd ve ram upgrade

işlemci ve ekran kartını değiştirme olsaydı değiştirirdim fakat maalesef :(
  2. Z

cd rom kısmına hdd eklesem olmaz mı bir yerde izlemiştim
  3. Z

Arkadaşlar laptop geliştirmesi yapıcam ssd ve ram şu an 4gb ram var 8 yapmak istiyorum fakat nasıl tam performans alabilirim bilmiyorum ve doğru ramleri seçemezsem diye korkuyorum ayrıca ss di alınca hdd de laptopta kaslın istiyorum yani hem hdd hem ssdli bi laptop olsun istiyorum...
  4. Z

En Fazla 6500 TL Gaming PC

sata< ssd mi alayım yoksa m.2 mi ?
  5. Z

fakat bu devirde 8gb ekran kartı isteyen çok oyun var yine de kaldırır mı ? 1594982009 beni kaç yıl götürür da-2 ?
  6. Z

Arkadaşlar öncelikle merhaba,uzun zamandır ps4 almak istiyordum geçmiş forumlarımdan hatırlayan vardır belki fakat fikrimi değiştirdim ve "pc candır"fikrine kapıldım.O yüzden rahatça rekabetçi ve hikayeli oyunlar oynayabileceğim 60 fps ve üstü alabileceğim toplama bilgisayar söyleyebilir misiniz...
  7. Z

Gta5 sorunu

Özelden nasıl yazıcam size
  8. Z

Gta5 sorunu

Arkadaşlar gta 5 i indirdim epic gamesten Kurdum fakat gta 5 e tıkladığımda açılmıyor hiç bir şey olmuyor Rockstqr game luncher indirdim onu açmaya çalışıyorum ama ekran gelmiyor sadece başta bir şey çıkıyor sonra gidiyor ama çalışıyor sadece ekranı yok gta 5 e tıkladığımda ise rockstar game...
  9. Z

The last of us 2

Ohh rahatladım 1 sene sonra oynarım xd
  10. Z

The last of us 2

Arkadaşlar ps4 pro olmayan versiyona gelicek dimi tlou2
  11. Z

Sınavda heyecan durumunuz nasıl

Kanka bende sıfır heyecan vardı bu kadar forum konusu görünce banada heyecan bastı Allah kahretmesşn mdmdkxmenxnemc
  12. Z

LGS'ye son 3 gün var, heyecanlıyım, ne yapabilirim?

Aga naptın bende baydöner ve keloğlan yoktu
  13. Z

Kanka sen nerede okuyon ben şehit osman altunkuyu lisesini istiyom olmazsa Anadoluya gidicem ama bizimki nitelikli Yalova Anadolu
  14. Z

PlayStation 4 slim ne kadar mantıklı

Evet kesinlikle katılıyorum oynamadığım hatta efsane yapımlar vardır adını bile bilmediğim sırf bu yüzden istiyorum ps4'ü
  15. Z

Kankam yok be 3 günlük hayat heba etme sınavlarla yaptıysan ne güzel yapmadıysan bir yolunu bulur çıkarsın işin içinde
Geri