malesef 2. el toplamaya vaktim yok. bilgisayarda çok vakit de geçirmeyeceğim çok para harcamak istemiyorum bu bütçeye iyi kötü ne geliyorsa kafasındayım günde 1-2 saat e-spor oyunları oynayıp kapatıyorum. amacım parama göre sıfır ve en iyisini almak
eski zamanlarda (kartların güncel çıktığı zamanlar) 4 adet uzun süreli amd kart kullanma fırsatım oldu 4üde bozuldu bozulmadığı süreçte de hatalarla karşılaştım
-rx570
-rx 580
-5500xt
-5600xt
tekrardan sistem alıcam gözüme çarpan 1-2 sistem var fakat amd ekran kartlı.
AMD kartlar hala çöp mü?
bütün kilitleri kesmesi 3saniye dışı plastik içi metal olanları kesmesi sadece 2katı süre yani 6saniye o yüzden kilidin önemi yok uygun olanı alabilirsin ekipmanı olmayan zaten açamayacak. çalmak isteyen de her türlü çalacak
arkadaşım için bakıyoruz biraz daha üst fiyata daha mantıklı kartlar var fakat maksimum bütçe 3500tl daha fazla çıkamıyor bu şartlar altında 3300tlye 1660 süper alınır mı
asus gtx 1660 super phonix 6GB
bütçe belirtmedim, kriter fiyat/performans oranı yani en performanslı kartı aramıyorum aradaki fiyat farklarına göre en mantıklısını arıyorum
1758998230
bütçe belirtmedim, kriter fiyat/performans oranı yani en performanslı kartı aramıyorum aradaki fiyat farklarına göre en mantıklısını arıyorum