Evet ondan.
1786387212
Ben aytye cok calisamadim integralim trigom eksikti fende bilgilerim yarim yamalakti ona rağmen 50 net cikarabildim (gerci son zamanlarda 55-60 gidiyordum) asil beni korkutan tyt ve hedef de cok buyuk. Su an en buyuk sorunum duzenli calismaktan yoksunlugum bir haftaya...
Kardes s****r et dershaneyi biseye yaramiyo ramazanda bir saat hocayla bakisip durdugum ders olmayan gunum oldu benim dershane su devirde bir dolandiriciliktir youtube koca bi dershane hocayi begenmedin mi? Uc dakikada degistirebilirsin. Kitabin mi yok? Internet pdf dolu ac scribdden bak...
Obp 94,5 neyse ki. Bu başlığı da kendime inanmadigim icin değil de yapan ornek birisi gelip tavsiye verir mi acaba diye yazdım aslında yoksa bana benden baska inanan da yok. Kimseden geride kaldigimi düşünmüyorum açıkçası bir sene için aglayip zirlasam elime ne gecer sanki.
Bu geleni yaz meselesi çok hassas olduğum bir konu. Tek o arkadaşa yazmadım aslinda onu yazarken bir yanda bana bunu dünyanın en parlak fikriymis gibi diyen o insanları düşündüm. İnanabiliyor musunuz bana Instagramda biri koçluk tavsiyesi istediğimde "Zaten işsiz kalman daha hayırlı, Allah...
Tutuyorsa mantığıyla sacma sapan seyler yazacaksam (ki mecbur öyle olacak çünkü düzgün bölüm yok gelen olanı da istemiyorum hemşirelik tayfası gelip asabımı bozmasın şimdi) işsizliği garantilerim. 10 sene sonra ortalıkta hiçbir seye yaramayan üstüne üstlük mutsuz olan bir insan olarak gezmek...
Hacettepe istemiyorum Cerrahpaşa veya çapa istiyorum 3k ikisi de. İki sene calisip da rastgybir tip kazanirsam da çok üzülürüm açıkçası. Hedefim olabildiğince fulle yakın yapmak her sene bi olsy oluyor çünkü yok yığılma yok baska bir sey fulle yakin yapabilirsem bunlardan etkilenmem diye...
Bu sene 86k yaptım netlerim 80tyt 50ayt idi. Hayalim hep Cerrahpaşa Tıp fakültesinde okumaktı ama çevremin sürekli yapamazsın söylemleriyle(bir öğretmenim annem tıp istediğimi söyleyince o mu? O biraz zor yapar demis, fizikci bana mezunsuz senden tip olmaz, rehberlik öğretmenim de zeynep sen tıp...