Zeppix isimli üyenin son içerikleri

1. Zeppix

Win 11 Format Sonrası Bilgisayar Açılmıyor

denicem tekrar dönüş sağlarım teşekkürler 1780145089 denicem tekrar dönüş sağlarım teşekkürler
  2. Zeppix

ilk refuse yapıyorum sonra format dosyasını yüklüyorum demi
  3. Zeppix

sonra aynı biosdan flash ile başlatıyorum demi
  4. Zeppix

evet
  5. Zeppix

Windows 11 Yükleme Medyası Oluşturma indirmiştim 1780143752 Windows 11 Yükleme Medyası Oluşturma indirmiştim
  6. Zeppix

Arkadaşlar merhaba laptopda format attık win 11 flash ile sonra bu arızayı alıyorum tekrardan format attım flasla fakat hala aynı yardımcı olabilirmisiniz
  7. Zeppix

Epic games fc26 iade edemiyorum

bi zeki sendin demi kanka boş boş linkler atıyon 1766422958 dün ticket attım yanıt yok hala 1766423009 futbol oyunlarıyla alakam yok arkadaşın gazıyla aldım iade etmek istedim oyun kötüdür iyidir bilmiyorum
  8. Zeppix

30 dakika
  9. Zeppix

Kısacası arkadaşlar fc26 aldım dün iade edemiyorum seçeneklerde iade etmek gibi bir seçenek çıkmıyor yardımcı olabilirmisiniz
  10. Zeppix

2025 model r25 kask önerisi

Dostlar mavi renk yeni kasa r25 alıcagım kask bulamadım ne almam gerekiyor tavsiye edebilceginiz kask varmıdır aynı şekilde disk kilidi
  11. Zeppix

Instagram hesabım kapatıldı

hesabım bilinmedik sebepten dolayı kapatıldı itirazda bulundum hiç umursamıyorlar gibi 1 günden fazla sürer diyor 2 ay olacak ne yapmam gerekiyor mail vs mi atmalıyım
  12. Zeppix

Valorant hesabınız askıya alındı

ticket açtıgımda bunu söylüyorlar cidden hile acmadıgım halde bu şekilde ban yerse hesabım yazık riota
  13. Zeppix

Valorant hesabınız askıya alındı

1 haftadır doğru düzgün bilgisayara oturmuyorum işten dolayı valorant mağazama bakayım ne gelmiş die 20k ya yakın para yatırmıstım karşımda hesabın askıya alındı diyor bilgisayarımda hiç bişey yok 3 taraf yazılımı vs durduk yere böyle hesabım gidicekmi valorant destekle uğraşmalımıyım ne yapmalıyım
  14. Zeppix

GTA 5 ENHANCED Destek

Arkadaşlar gta 5 epic gameste mevcut steam envanterime yeni gta 5 geldi indirdim linsans yok diyor satın almamı istiyor epic games de baktım yeni gta 5 fiyatı 524tl veriyor ben yeni gta 5 için satın almammı gerekiyor steamdekiler ücretsiz oynuyor yeni gta 5 i yada sonradan bi güncelleme gelirmi...
  15. Zeppix

Ets2 Promods yardımcı olurmusunuz

teşekkür ederim genede sağolasın
Geri