bi zeki sendin demi kanka boş boş linkler atıyon
1766422958
dün ticket attım yanıt yok hala
1766423009
futbol oyunlarıyla alakam yok arkadaşın gazıyla aldım iade etmek istedim oyun kötüdür iyidir bilmiyorum
hesabım bilinmedik sebepten dolayı kapatıldı itirazda bulundum hiç umursamıyorlar gibi 1 günden fazla sürer diyor 2 ay olacak ne yapmam gerekiyor mail vs mi atmalıyım
1 haftadır doğru düzgün bilgisayara oturmuyorum işten dolayı valorant mağazama bakayım ne gelmiş die 20k ya yakın para yatırmıstım karşımda hesabın askıya alındı diyor bilgisayarımda hiç bişey yok 3 taraf yazılımı vs durduk yere böyle hesabım gidicekmi valorant destekle uğraşmalımıyım ne yapmalıyım
Arkadaşlar gta 5 epic gameste mevcut steam envanterime yeni gta 5 geldi indirdim linsans yok diyor satın almamı istiyor epic games de baktım yeni gta 5 fiyatı 524tl veriyor ben yeni gta 5 için satın almammı gerekiyor steamdekiler ücretsiz oynuyor yeni gta 5 i yada sonradan bi güncelleme gelirmi...
Ets2 pro mod oynamak istedim 7 adet dlc aldım indirime girmiş sonra siteden giriş yaptım truckmp ile aynı hesap girdim indirmem gereken modları 1 euro vererek indirdim ardından mod klasörüne gerekli olan modları birleştirdim attım oyuna girdigimde singleda uyumsuz mod diyor truckmp de ise...
Oyuncu Koltuğu https://www.hawkchair.com/urun/fab-v6-kumas-oyuncu-koltugu düşündügüm önerdikleriniz nelerdir rahatlık konusunda
üzmicek bir koltuk arıyorum
cls 350 cdi önermem hele türkiye yollarında yeni kasa cls ler bile arıza yapıyor ayrıca cls350ldieki motor e300cdi ile aynı motora sahip mercedes yetkili serviste çalışıyorum
Eski bir sitede oturuyoruz vdsl internetimiz var 69 mbps hız destekliyor turk telekomda 100 mbps hıza 460tl fatura ödüyoruz fiber olan evlerde bu fiyata daha hızlı bir internet kullanıyorlar nasıl başvuruda bulunurum tek ben başvursam olurmu yoksa ev sahipleri onayı vs. gibi bişeylemi başvurmam...