Zeppix isimli üyenin son içerikleri

1. Zeppix

Epic games fc26 iade edemiyorum

bi zeki sendin demi kanka boş boş linkler atıyon 1766422958 dün ticket attım yanıt yok hala 1766423009 futbol oyunlarıyla alakam yok arkadaşın gazıyla aldım iade etmek istedim oyun kötüdür iyidir bilmiyorum
  2. Zeppix

30 dakika
  3. Zeppix

Kısacası arkadaşlar fc26 aldım dün iade edemiyorum seçeneklerde iade etmek gibi bir seçenek çıkmıyor yardımcı olabilirmisiniz
  4. Zeppix

2025 model r25 kask önerisi

Dostlar mavi renk yeni kasa r25 alıcagım kask bulamadım ne almam gerekiyor tavsiye edebilceginiz kask varmıdır aynı şekilde disk kilidi
  5. Zeppix

Instagram hesabım kapatıldı

hesabım bilinmedik sebepten dolayı kapatıldı itirazda bulundum hiç umursamıyorlar gibi 1 günden fazla sürer diyor 2 ay olacak ne yapmam gerekiyor mail vs mi atmalıyım
  6. Zeppix

Valorant hesabınız askıya alındı

ticket açtıgımda bunu söylüyorlar cidden hile acmadıgım halde bu şekilde ban yerse hesabım yazık riota
  7. Zeppix

Valorant hesabınız askıya alındı

1 haftadır doğru düzgün bilgisayara oturmuyorum işten dolayı valorant mağazama bakayım ne gelmiş die 20k ya yakın para yatırmıstım karşımda hesabın askıya alındı diyor bilgisayarımda hiç bişey yok 3 taraf yazılımı vs durduk yere böyle hesabım gidicekmi valorant destekle uğraşmalımıyım ne yapmalıyım
  8. Zeppix

GTA 5 ENHANCED Destek

Arkadaşlar gta 5 epic gameste mevcut steam envanterime yeni gta 5 geldi indirdim linsans yok diyor satın almamı istiyor epic games de baktım yeni gta 5 fiyatı 524tl veriyor ben yeni gta 5 için satın almammı gerekiyor steamdekiler ücretsiz oynuyor yeni gta 5 i yada sonradan bi güncelleme gelirmi...
  9. Zeppix

Ets2 Promods yardımcı olurmusunuz

teşekkür ederim genede sağolasın
  10. Zeppix

o dosyayı pro mod sitesinden indirdim ama winrar olarak acılmadı bozuk diyor 7zip denedim şimdi aynı şekilde anlamadım cidden
  11. Zeppix

indirdigin birinci dosyadan kastın hangisi kanka iki adet var
  12. Zeppix

Ets2 pro mod oynamak istedim 7 adet dlc aldım indirime girmiş sonra siteden giriş yaptım truckmp ile aynı hesap girdim indirmem gereken modları 1 euro vererek indirdim ardından mod klasörüne gerekli olan modları birleştirdim attım oyuna girdigimde singleda uyumsuz mod diyor truckmp de ise...
  13. Zeppix

Oyuncu Koltuğu önerisi

Oyuncu Koltuğu https://www.hawkchair.com/urun/fab-v6-kumas-oyuncu-koltugu düşündügüm önerdikleriniz nelerdir rahatlık konusunda üzmicek bir koltuk arıyorum
  14. Zeppix

CLS 350 CDI AMG 320km alınır mı

cls 350 cdi önermem hele türkiye yollarında yeni kasa cls ler bile arıza yapıyor ayrıca cls350ldieki motor e300cdi ile aynı motora sahip mercedes yetkili serviste çalışıyorum
  15. Zeppix

Eski siteye fiber internet nasıl başvuru yapılır süreçleri nedir ?

Eski bir sitede oturuyoruz vdsl internetimiz var 69 mbps hız destekliyor turk telekomda 100 mbps hıza 460tl fatura ödüyoruz fiber olan evlerde bu fiyata daha hızlı bir internet kullanıyorlar nasıl başvuruda bulunurum tek ben başvursam olurmu yoksa ev sahipleri onayı vs. gibi bişeylemi başvurmam...
Geri