Arkadaşlar yaklaşık 20 gün önce yeni aldığım phillips evnia 2k monitörümü ölü piksel ev ışık sızması sebebiyle değişim talebiyle geri gönderdim. 20 günü sonunda ilk önce ürünün stoğunun bittiği ve muadil ürün önerileceği söylendi. Son dönüş yaptıklarında ise teknik servisin muadil ürün...
Warzone PUBG gibi oyunlar için ses kalabileceğim Bluetooth kulaklık arıyorum. Max 5k ya kadar çıkabilirim. Önerebileceğiniz modeller varsa sevinirim çok kararsız kaldım
Merhaba arkadaşlar şöyle bir sorun yaşıyorum ekranımda yukarıdan aşağıya inen noktalar var neden kaynaklanıyor olabilir ? Bazen yok oluyor ama oyuna girince daha da çoğalıyor.
Merhaba arkadaşlar TUF VG27AQZ model monitör aldım. Ghosting testi aşağıdaki gibi. Test yaparken ready çıkıyor ardından 10 saniye de bir turuncu uyarı çıkıp tekrar yeşile dönüyor. Nedir bu uyarı ?
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 aydır sıkıntısız oynuyordum fifa 23 u, ancak bi kaç gündür maçtayken ekran kararıyor kasa çalışmaya devam ediyor ancak görüntü gelmiyor. Windows’u güncel ekran kartı sürücüsünü sıfırdan kurdum ancak düzelmedi. Oyunun silip yüklemek de fayda etmiyor. Var mı benzer bi...
Merhaba arkadaşımın laptopuna flashdan yükleyerek Windows 10 kurdum tam etkünkeştirme için kod alacakken etkinleştirildi yazdıysa karşılaştım. Sebebi ne olabilir? Kendi bilgisayarımdan flaşa yüklediğim için benim kodu kullanmış olabilir mi ? Nasıl oldu anlamadım bu işi