Lego almak istiyorum ama malum fiyatlardan o kadar para verince iyi ve büyük alma gibi bir düşüncem var fiyat olarak 2k-3k arası bir şeyler olabilir en iyi fiyat performans bildiğiniz setler varsa atar mısınız?
Nethouse'da Outlet özel 2250TL ye düşmüş ne zamandır istediğim modeldi mavi olması üzdü ama normal fiyatının Itopya,Media Markt gibi yerlerde 3400-3600TL olması rengi seven ya da sıkıntı etmeyeceklere iyi bir fırsat olabilir:
link
Özellikle PS desteği olması aslında PS kullacıları için baya iyi hem Pc hem de PS de kullanılabilir ne kadar bi nova olmasa da hala Arctis 1 kullananlar da memnun o yüzden ihtiyacı olanlar değerlendirebilir.
M3 pro ve M3S pro arasında kaldım M3 proya bazı yerlerde plastik kalitesini beğenmediklerini yazmış bağzılarıysa bataryalı hafif bir mouse olmasindan dolayi ince kasa olduğunu söylemiş ama asıl fark tutuş ve boyutta elim 16cm orta parmaktan claw tutuş yapıyorum aradaki 200tl farka değer mi yoksa...
2K'ya kadar bütçem var ama F/P açısından mouse istiyorum. R1 Pro olsa direkt onu alacağım, hem malzeme kalitesi hem de Mcu'dan. M3 Pro'ya da m3s Pro arasında kaldım. R1'de Mcu'dan hem de tırtıklı yapısı biraz alma isteğimi kırdı. Daha farklı, bu performansta mouse varsa söylerseniz.