zero_killer isimli üyenin son içerikleri

1. Z

En İyi Fiyat-Performans Lego Seti Tavsiyeleri

Lego almak istiyorum ama malum fiyatlardan o kadar para verince iyi ve büyük alma gibi bir düşüncem var fiyat olarak 2k-3k arası bir şeyler olabilir en iyi fiyat performans bildiğiniz setler varsa atar mısınız?
  2. Z

❌İndirim Bitti! Xbox Controller Mavi (Outlet) 2250TL

3400TL değilmiş 3900TL ama Media Marktta her sey pahalı
  3. Z

ne zamandı bu karne indirimde zam yaptılar 2800 olan fiyat 3k oldu indirim halinde olmasına rağmen
  4. Z

çok da farkı olmuyor yani zaten 1 yıl garantili ama iade edilen ürün olmasından dolayı dedin sanırsam
  5. Z

Nethouse'da Outlet özel 2250TL ye düşmüş ne zamandır istediğim modeldi mavi olması üzdü ama normal fiyatının Itopya,Media Markt gibi yerlerde 3400-3600TL olması rengi seven ya da sıkıntı etmeyeceklere iyi bir fırsat olabilir: link
  6. Z

❌İndirim Bitti! SteelSeries Arctis 7P Plus Wireless Mikrofonlu Kulaklık 4.500 TL!!!

Özellikle PS desteği olması aslında PS kullacıları için baya iyi hem Pc hem de PS de kullanılabilir ne kadar bi nova olmasa da hala Arctis 1 kullananlar da memnun o yüzden ihtiyacı olanlar değerlendirebilir.
  7. Z

❌İndirim Bitti! SteelSeries Arctis 7P Plus Wireless Mikrofonlu Kulaklık 4.500 TL!!!

5.500 TL normal fiyatı %20'ye yakın bir indirim almış aynı zamanda PS5 versiyonu da olduğu için PS'de de kulanılabiliyor. https://ty.gl/ypfyb51t55tav
  8. Z

M3 Pro mu M3S Pro mu?

M3 pro ve M3S pro arasında kaldım M3 proya bazı yerlerde plastik kalitesini beğenmediklerini yazmış bağzılarıysa bataryalı hafif bir mouse olmasindan dolayi ince kasa olduğunu söylemiş ama asıl fark tutuş ve boyutta elim 16cm orta parmaktan claw tutuş yapıyorum aradaki 200tl farka değer mi yoksa...
  9. Z

VXE R1 vs Darmoshark M3 Pro vs m3s Pro

olabilir ama stokta var mı? 1732438162 m3 pro ve m3s arasında mcu farkı var mı tutuş dışında sensörler aynı diye biliyorum
  10. Z

2k Güncel indirimli veya indirimsiz Mouse önerisi

M3 pro var ya da M3S pro onlar nasıl olur
  11. Z

son 2k pro max yerine önerebiliceğiniz model var mı?
  12. Z

2k Güncel indirimli veya indirimsiz Mouse önerisi

2k ya kadar bütçem var mouse önerebilir misiniz?
  13. Z

2K'ya kadar bütçem var ama F/P açısından mouse istiyorum. R1 Pro olsa direkt onu alacağım, hem malzeme kalitesi hem de Mcu'dan. M3 Pro'ya da m3s Pro arasında kaldım. R1'de Mcu'dan hem de tırtıklı yapısı biraz alma isteğimi kırdı. Daha farklı, bu performansta mouse varsa söylerseniz.
  14. Z

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

mouselar almaya değer mi bakabilir misiniz?
  15. Z

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

hangi mouse modeli alinir?
Geri