steam mobil guard etkinleştir ve 15 gün geçsin, daha sonrasında alışveriş yapabilirsin. Çünkü mobil guardın yoksa atılan takaslar hep beklemede oluyor.
Dostlar selam, çatı katı bir odam var ve haliyle yanıyor yazın. Bende uygun fiyatlı bir klima almak istiyorum ama neye dikkat etmem gerekiyor? bütçe 26-27 bandında. 12.000BTU falan yeterli olur diye düşünüyorum yanlış mıyım? Önerileriniz varsa bekliyorum.
Dostlar selam, odamda PS5 kullanmak için almak istiyorum ama başka tavsiyeniz var mıdır? Televizyon olarak da olur.
https://www.n11.com/urun/samsung-m7...or-ls43fm700uuxuf-100213579?magaza=mediamarkt
Bir dönem böyle bonus veren kripto borsalarını paylaştım diye yönetim bana düşman olmuştu şimdi gelen geçen paylaşıyor herhalde komedi :D ayrıca forum kuralları sebebiyle ana konu olan konularda referans paylaşılabilir. bende ana konu olmasına rağmen sıkıntıya sokmuşlardı :D
RTX 4060 TDP değeri olarak çok çeken bir kart değil zaten, bu kartı soğutamayan bir kart üreticisi varsa kapatmalı firmayı. Bende 4060 kullanıyorum ancak palit kanadında.