Usb girisli ses kartina kendinden ses kartli cihazi takamazsin. Ses kartina usbden baska bir ses karti baglayamazsin, tabi kulakligin 3.5mm cikisi yoksa. Eger varsa olur ancak anlamsiz bir hareket olur.
1759694381
Cunku bu sefer hali hazirda sahip oldugun ses karti bosta kalir. Ya kendinden ses...
Usb uzerinden baglanan kartlardan bunlar, müzikte dinlicem diyorsan kesinlikle bu videolardan birindekilere bakmani oneririm. Ses karti konusu gozunu korkutmasin.
Queen of audio gimlet öneririm. Su an piyasada eli ayağı düzgün onu buldum. Yanına ses kartı alman şart bu arada anakartın bu kulaklığı tam olarak besleyemez.
Dostum gercekten gülünçsün. Iem kulakliklar düşük bütçelerde rakipsiz, hele gaming kulaklıklarla karşılaştırman bile gülünç. Sana onerim ses kartına da butce ayirman olur. Ses karti olaraka soundblaster g1 ve kalan bütçeyle bir iem alırsan uzun yillar seni goturecek bir setupin olur. Ayrıca bu...
T13 tatmin ediciydi, bu eder diye tahmin ediyorum. Yani öyle patlamalı çatlamalı bir ses vermez tahminimce. Tabi kullanmadığım için garantisini veremem ama QCY'den öyle bir şey beklemem
Boyut açısından çok bir şey fark etmez hocam ancak bu noktada bence setup'ına göre karar vermelisin. Sade ve minimalist seviyorsan Tiger öneririm, hem daha kaliteli hissettirir. Ama wraith görünüş olarak daha güzel duracağı için masanızı da canlandirabilir. Ben olsam tiger'ı seçerdim
QCY için konuşacağım(H2 pro ve t13 kullanıcısı olarak). Malzeme kalitesi beklentin çok yüksek değilse ses kalitesi olarak gerçekten F/P dengeleri çok iyi. H2 Pro'da T13'de aynı bütçedeki rakiplerinden çok daha iyilerdi. (JBL, Philips vb.)
1744471323
Birde yazılım durumu var. Çok bi güncelleme...
Konu mousepad olunca 2. elde sıfıra yakın olmadığı sürece kullanılmış pad önermem. Sonuçta kumaş bir ürün ve temiz kullanılmadıysa çok kolay aşınır. Ürün 3-4 ay içinde alınmış ise değerlendirilebilir çünkü artık 0'ını bulmak imkansıza yakın..
Bazı forum kullanıcıları herkesin bütçesini kendi bütçeleri kadar sanıyorlar. Dostum herkes benim gibi Klasse mousepad kullanmak zorunda değil! Keşke daha mantıklı bir şey önerseler...