Zertyuh isimli üyenin son içerikleri

1. Z

Ups önerisi lazım !!!!

5070 ti 7800x3d bütçe 10 k
  2. Z

Ups önerisi lazım !!!!

beyler ups önerisi lazım pc ve 2 monitör kullanıyorum
  3. Z

Microsoft pc manager

bu uygulama işe yarıyor mu kullanılır mı
  4. Z

Gaming gen hazır sistemlerde sıvı soğutmaları montajlayıpmı gönderiyor

ekran kartı dışındaki herşeyi montajlıyorlar diye biliyorum
  5. Z

Samsung 990 Pro Heatsink 2TB hata

son sürümü kullanıyorum pc yi kapat aç yaptığımda geri geliyor sorunu hala çözemedim sendeki sürümün numarasını söylermisin
  6. Z

henüz bir güncelleme yapmadım ki zaten pc ssdyi görmüyor ki yapayım bir kasayı açıp bakacağım görürse güncellemesini denicem birde
  7. Z

bu ssd yi aldım bir kaç oyun indirdim ancak şimdi ne başka oyun indirebiliyorum neden açabiliyorum disk okuma hatası veriyor
  8. Z

50-60 k arası toplama sistem tavsiyesi

bu bütçe ile nasıl daha iyi toplanır ise sadece kasa ve oyun amaçlı
  9. Z

50-60 k arası toplama sistem tavsiyesi

50-60 k bütçe var ekran kartı nvdia işlemci amd olmalı
  10. Z

Yeni ssd aldıkdan sonra

yeni ssd aldıkdan sonra bir şey yapılması gerekiyor mu ürün bu https://www.hepsiburada.com/samsung-990-pro-heatsink-2tb-7450-6900mb-ssd-mz-v9p2t0cw-p-HBCV00004HWBGV?magaza=Hepsiburada
  11. Z

2 tb ssd önerisi !!!!!

o kısımda pek fazla yer yok daha kalın bir soğutucu için asus tuf 5070 ti kullanıyorum sanki fazla boşlık yok gibi görünüyor
  12. Z

2 tb ssd önerisi !!!!!

oyun için arıyorum üstteki soğutuculu samsung yattı şuan için aklıma ama onlarda bir sorun varmış galiba çözüldümü bilmiyorum
  13. Z

2 tb ssd önerisi !!!!!

bütçe 10 k 2.ssd için soğutma yok aslında üstteki samsung olanı alıcaktımda soğutmalı olanı onlarda bir sorun var mış düzeldimi bilmiyorum o yüzden emin olamadım o yüzden 10 k ile alına bilecek en iyi ssd yi arıyorum
  14. Z

2 tb ssd önerisi !!!!!

bunun okuma yazma oranlarını sitede göremedim var mı bilgin
  15. Z

2 tb ssd önerisi !!!!!

https://www.incehesap.com/asus-tuf-gaming-b650m-e-wifi-am5-soket-ddr5-6400ocmhz-micro-atx-anakart-fiyati-65004 bu anakartı kullanıyorum alttaki ssd yuvası için bir ssd arıyorum min 2 tb olsa iyi olur bütçe 10k ya kadar çıkabilir
Geri