ZerveoN isimli üyenin son içerikleri

1. Z

5 Dakika arayla yazılan park cezası

nasıl itiraz etmeliyim ne yazayım ne yapayım?
  2. Z

evet
  3. Z

Bugün yasak olan yere park ettim ve ceza yedim cezayı kabul ediyorum fakat 2 kez 5 dakika arayla ceza yazmaları yasal mı? o saatlerde aracı hiç hareket ettirmedim nasıl itiraz edebilirim bilgisi olan var mı fotoğraflar ekte.
  4. Z

'fifty halalas' nerenin parası değeri nedir?

iban bırakabilirim :]
  5. Z

galiba 430 değil 4 liraymış çünkü bendeki halalas riyal değil halalası kuruş olarak düşünün riyali lira olarak 1713106008 bu da kanıtı
  6. Z

Dövizcilerden bozmayı denesem bozdururlar mı?
  7. Z

Yolda yürürken ekteki paraya denk geldim aldım üstünde fifty halalas ve Arapça bir şeyler yazıyor internette araştırdığım zaman bu paranın değerini yaklaşık 420 civarı gördüm dövizciler alır mı yoksa boşa mı aldım?
  8. Z

SSD sağlığı 3 Gün 16 saatte 99'a düştü

hocam vallahi 208di bu gönderiyi paylaşırken şu an 250 ama max 12 kere felan açmışımdır bence veri hatalı
  9. Z

benim attığım ssdeki uygulama :cyristal disk info yazma ve okuma testi için: cyristal disk mark
  10. Z

senin cyristal disk info değerlerin ne ss atabilir misin
  11. Z

cyristal disk infodan bakabilirsin
  12. Z

yok hocam gelir gelmez windows kurup baktım sıfırdı tüm her şey ben 1tb dosya yazdım :D 1712743487 🤣🤣🤣 hocam 1tb dosya inanın bende bilmiyorum nasıl yazdığımı sadece valorant,ets2 felan oynuyorum 208 kere aç kapa bence doğru değil ama bilemeyeceğim 1712743547 hocam vallahi arşivim felan da yok...
  13. Z

ssd marka model : hs-ssd-c100/120 hikvision başlık açıklayıcı sizce bi sorun olur mu neden az sürede azaldı sorun yaratır mı
  14. Z

2. RAM slotu çalışmıyor

discord kullanıyorsanız istek atabilir misiniz dc: zerveonn
  15. Z

2. RAM slotu çalışmıyor

hocam kaç kere ram soketini sildim olmadı bence sorun işlemci soketindeki kırık pin 1 adet
Geri