ZetroQ isimli üyenin son içerikleri

1. Z

2 monitörü dp ile bağladığımda 1 tanesinden görüntü gelmiyor

tabii ki ekran kartına hocam
  2. Z

2 monitörü dp ile bağladığımda 1 tanesinden görüntü gelmiyor

2 monitörü dp ile bağladığımda 1 tanesinden görüntü gelmiyor hdmi ile yaptığımda sorun çözülüyor dp portu ile kullanamaz mıyım
  3. Z

Ryzen 9 7900x3d için termal macun

bilgisayarcıya sorduğumda bunu önerdi fakat hiç yorum inceleme yok o yüzden size danışmak istediim
  4. Z

Termal macun önerisi 7900x3d için

çok kaliteli bir sıvı soğutmam var bunun yanında kaliteli bir termal macun tercih etmek istiyorum piyasadaki en iyi termal macunu söyleyebilir misiniz
  5. Z

Anakartımda yeterli fan girişi ve fan rgb girişi yok

2. el aldım ondan dolayı çıkmadı sanırım
  6. Z

kutu içeriğinden çıkmadığı için satın aldım teşekkür ederim yardım için
  7. Z

MSI Pro B650m-b Ddr5 Amd B650 Am5 anakart MSI MAG CoreLiquid 360R V2 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu sıvı soğutma bu fan yerini doğru takmadığım için sadece 2 tanesi çalışıyor yani dimi hocam onun için ek bi aparat almama gerek var mı sadece rgbleri için mi almalıyım
  8. Z

MSI MAG CoreLiquid 360R V2 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu (1 yorum) 1744962786 kutudan çıkmadı maalesef
  9. Z

3 fanlı sıvı soğutma kullanıyorum fakat 2 tanesi için yer var 3.sü çalışmıyor rgbleri için zaten yer kalmadı başka şeyler takılı nası bir çözüm bulabilirim çoklayıcı fln mı almam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz
  10. Z

ASUS ROG Cetra True Wireless SpeedNova Kablosuz Kulaklık

hem günlük hayatımda hemde fps oyunu oynarken kullanmak için alınabilcek bi kulaklık mı
  11. Z

Asus rog strix b450 e gaming anakarta 2 tane m 2 takılır mı

anakartımın modeli bu 2.m2 ssd mi alıcam fakat takılıyor mu emin olamadım
  12. Z

Incehesap gaming gecesinde indirime giren ram

kusura bakmayın ramde bakıyodum yanlış söylemişim
  13. Z

Incehesap gaming gecesinde indirime giren ram

https://www.incehesap.com/kioxia-exceria-heatsink-lsc11k1t02g8-1tb-gen4x4-6200-4900mb-sn-nvme-pcie-m-2-ssd-fiyati-78993/ bu ürün indirime giricek almaya değer mi
  14. Z

1 tb m2 ssd önerisi.

1 tb m2 arıyorum 2500 3 bin bütçem var ne alcağıma karar veremedim
  15. Z

5600 işlemcimi ryzen 7 5800x3d ile değişicem

şuanki işlemcim ryzen 5 5600 9 bin tl farkla 5800x3d alabiliyorum 2.el fiyat farkına değicek bi performans artışı olur mu ekran kartım 6900xt
Geri