zeuskeydrop isimli üyenin son içerikleri

1. zeuskeydrop

Onvo rx4 kalkışta ses

Upupuo
  2. zeuskeydrop

Onvo rx4 kalkışta ses

Merhaba. Onvo RX4 scooter kalkışta ses yapıyor. Motordan ama elimle hareket ettirince ses yok ve 5-10 km/h hızı geçince gidiyor teker boştayken yapmıyor ama yerdeyken yapıyor
  3. zeuskeydrop

Yardım Onvo rx4 motordan ses geliyor

Merhaba. Onvo RX4 scooter kalkışta ses yapıyor. Motordan ama elimle hareket ettirince ses yok ve 5-10 km/h hızı geçince gidiyor teker
  4. zeuskeydrop

Yardım 8 bin tl yd telefon önerisi

andoid lazm
  5. zeuskeydrop

Yardım 8 bin tl yd telefon önerisi

Merhaba 8 bin TL bütçem var 2.el yurt dışı telefon önerisi lazım ama öncelik özellik oyun oynamayacağım ekran kamera vb şeyler önemli.
  6. zeuskeydrop

T128 kendi kendine gaz veriyor oyunda

yok çözdüm reis atamalarda bi sıkıntı olmuş ayarlarda bu arada evet pedallar kötü ölü bölge falan yok ama plastik ve baya küçükler
  7. zeuskeydrop

Videomu
  8. zeuskeydrop

Merhaba Thrustmaster T128 aldım driverde pedallarda sorun yok ama BeamNG.drive girdiğim zaman kendi kendine gaz oluyor fren oluyor videoda ben hiç ellemiyorum pedallara
  9. zeuskeydrop

Yardım Skyjet nitro bisiklet e 10 hatası

Merhaba Skyjet Nitro bisikletim yolda giderken e 10 hatası verdi hız 0 gösteriyor gaza basınca falan gidiyor ama gazı kesiyor veriyor kesiyor veriyor bir de ekran da sembol çıktısı üstte ayrıca arka stop yapmamaya başladı bir de far tuşuna basınca gaz veriyor ne alakaysa.
  10. zeuskeydrop

Ps5 hangi sürüm oluyor bu

Merhaba. PS5 Slim aldım arkadaşlar. Ayarlarda sürüm bu yazıyor da, bu kaç oluyor anlamadım
  11. zeuskeydrop

Virtualbox paylaşılan dosya kapama

hocam zararlı dosya açsam rat gelirse windowsa da gelirmi
  12. zeuskeydrop

cevap lazım
  13. zeuskeydrop

Merhaba. VirtualBox Kali Linux'ta RAT vs gibi virüsler yememek için dosya paylaşımını kapatmamız gerekiyor değil mi? Bende böyle gözüküyor kapalımı değilse nasıl yapacağım?
  14. zeuskeydrop

2.el iphone 12 ne kadar eder

Merhaba 2.el iPhone 12 satmak istiyorum TR cihazı kutu fatura garanti var 20 gün sonra bitiyor ama garanti değişen vs yok mavi renk 128 GB pil 89 sizce kaça satılmayı hak ediyor.
Geri