zeXerden isimli üyenin son içerikleri

1. Z

Oyun oynarken kapanma sorunu

Sorun sadece oyun oynarken yaşanıyor burada hem cpu hem de gpu testini açtım aynı anda fakat bir sorun yaşanmadı. 1670205430 GPU derecesi 59 CPU derecesi 70 Lere çıktı
  2. Z

Oyun oynarken kapanma sorunu

Bilgisayarım oyun oynarken bir anda kapanıyor ısı değerlerini kontrol ediyorum ama bir sorun gözükmüyor, önceden böyle bir şey olmuyordu sorunum ilk olarak bilgisayara 2. bir monitör bağladığım zamanda ortaya çıkmıştı bende ekran kartımın çift monitörde zorlandığını düşündüm fakat başka oyunlarda...
  3. Z

Aliexpress den ekran karti alınırımı?

Neyse beyler tükenmiş 😂😂
  4. Z

Aliexpress den ekran karti alınırımı?

Aliexpress de rx 5700 xt çok uygun fiyata fakat bana yurt dışından geleceği için pek güven vermiyor. Daha önce bu tarz bir satın alım yapanın varsa tecrübelerini ve tavsiyelerini benimle paylaşabilirse çok mutlu olurum.
  5. Z

Vergi indirimi sonrasi fiyatlar

Tabi kardeşim sonuçta ben sütümü cocopopsumu dolarla almiyorum
  6. Z

Konsola geldiyse sadece normal inmesi yeni öğreniyorum bunu, 1610283530 Benim de tüneli tükenecek, 4 ay önce rx 580 ve ryzen 3 1200 sattım yükseltmek için şubat ayında da bi düşüş olmazsa bilgisayar da güm e gitmiş olacak. Bu ülke gerçekten ekonomik olarak yaşanmaz bi ülke olma yolunda emin...
  7. Z

Bildiğiniz üzere vergi 50% den 20% ye düştü günlük olarak takip ediyorum fakat vergi indirimden sonra hiçbir fiyatta düşüş göremedim, dolar da 8 küsürden 7 küsüre düştü o da aynı şekilde bir etki etmedi bildiğime göre. Peki bu vergi indiriminin sonuçlar fiyatlara ne zaman etki eder ya da etki...
Geri