Omen 16 ile gayet memnunum omen 17 çok daha iyidir tabi hem soğutma hem kullanım olarak sıcaklık işlemci maks 82 gpu maks 80 gördüm throttle oyun esnasında yok ama roglar gerçekten çok ısınıyor kullanan birine de sorabilirsiniz veya technopat kanalının son videolarında da var.
İyi forumlar arkadaşar HP Omen 16 sahibiyim soğutması kesinlikle iyi fakat daha serin çalışmasını istediğim için 500-600 civarında bir soğutucu bakıyorum var mı önerisi olan?
İyi forumlar arkadaşlar HP Omen 16 4070 ve 13700HX 1 TB 2x8 16 gb olan versiyonu biraz sonra tam olarak elime ulaşacak pazar günü ilk inceleme tadında bir inceleme yapmak istiyorum. Bu laptopu almak isteyen Rog G16 ile arasında kalan ve kafasına takılan soruları olanların öneri, sorularını...
Optimizasyon kısmında çok güldüm hocam şuan imzamda olan sistem ile 1080p ultra 60 fps anca oynayabiliyorum bazen 50-45'e kadar düşüyor son zamanlarda çıkmış en rezil optimizasyonlardan birine sahip.
Ya ben zaten uçayım kaçayım derdinde değilim şuan 500 gb m2 gen 3 bir ssd kullanıyorum 1000 okuma 1000 yazma veriyor. 7000-6000 gibi hızlar benim için hayalin ötesinde güzel.
Teşekkür ederim zaten soğutma padleri ve metal plakalar ile geliyor alırsam kaliteli bir ssd alıp uzun yıllar kullanmak isterim var mı acaba öneriniz 1 tb olarak?