Zeydot isimli üyenin son içerikleri

1. Z

Çözüldü✓ GPU kullanımım CPU yeterli olmasına rağmen çok düşük

mantık değil biraz mecburiyet olmuştu :,)
  2. Z

5070 için hangi çözünürlük?

7k ile 12 k arası diyebilirim 1750769587 https://www.itopya.com/gigabyte-gs32q-315-170hzoc-1ms-hdmi-dp-freesync-premium-hdr-ready-qhd-ss-ips-gaming-monitor_u26793 sizce nasıl bilgisi olan var mı?
  3. Z

Ekstra sormamın nedeni 1080p şu an kullandığım monitörle sorun yaşıyorum. GPU kullanımım 1080p yüzünden düşük kalıyor, televizyonda test ettiğimde 4k da bir sorun olmamıştı. Bu yüzden sorma gereği duydum.. Peki uygun bütçeli 2k monitör öneriniz var mı?
  4. Z

Selamlar, yakın zamanda yeni bir sistem aldım. Monitörüm 1080p 75hz eski bir model değiştirmem gerek ama karar veremedim. Sizce 2k monitör yeterli mi bu ekran kartı için yoksa 4k bir model mi tercih etmem mi gerekir? Bütçemi mümkün olduğunca sınırlı tutmam gerek önerileriniz varsa sevinirim.
  5. Z

çok teşekkür ederim haklıymışsınız. televizyona bağlayıp denedim, bahsettiğim her oyunda çözünürlüğü 2k ve 4k da deneyince mükemmel performans aldım.
  6. Z

fps sabitleme ya da vsync açık değil. FPS aslında başta pek sorun yaratmıyor ama onu kullanım düşüşü oluyor GPU'da, ani drop yüzünden kasma oluyor. Fps genelde en üst ayarlarda 120 lerde seyredebiliyor iki oyunda da. 1750703979 Anlıyorum peki sizce servise götürüp durumu garanti altına almam...
  7. Z

Kusura bakma, birçok oyunda ultra ayarlarda DLSS kalite seçeneğinde bu problemi yaşıyorum. R6, Marvel Rivals üstünden kendim test ettim.
  8. Z

Arkadaşlar taze sistem aldım. İçerisinde RTX 5070 ve 7500F var. Buna rağmen GPU kullanımım %30'larda geziyor ve fps dropları, kasmalar yaşıyorum. Tüm driverları indirip güncelledim hepsinden eminim. Monitörüm 75hz 1080p eski bir model, sorun bundan olabilir mi? Yeni aldığım bir sistemde yaşamak...
Geri