24 inç tercihimiz hz olarak da 240 üzeri Ips modellere bakıyoruz araştırdık ve bu 3 seçenek hem fiyat olarak da daha uygun oldugu için bunlar arasından bir seçim yapıyoruz. Kullanan varsa yorum yaparsa daha iyi olur. ya da 8k yı aşmadan önereceğiniz bir monitör varsa atın inceleyelim
https://www.trendyol.com/gamebooster/24-5-gb-2528ff-0-5ms-280hz-fhd-hdmi-freesync-g-sync-gaming-monitor-p-780277372?boutiqueId=61&merchantId=624588
Arkadaşlar bu monitör alınır mı? Kullanan var mı?
1-2 bin lira alsam ne almasam ne zaten yeni pc ve ekipmanlarımı çekmişim. Bende öğrenci oldum yokluk çektim maksat yardımcı olalım. Elbet bir gün başka birden gelir o rızık bana :D sizde cok güzel düşünmüşsünüz
4500 a koymustum öğrenciydi diye 4 e verdim. 1234 tuşu çalışmıyor bazı tuşlarıdna basma sorunu var eski oldugu için. Oyun oynarken artık gereksiz ısı artmaları var. Bir de bataryası ölü 2saat anca dayanıyor durum böyle olunca bende vicdanen çok yukarı satamazdım ya
yok 2 gloss parası ediyo yalnız piyasayı araştırmanızı öneririm beyefendi.. kargo yapmıcam aynı şehir. bugün monitör aldım onun parasını karşıladı kafi