Zeynepkocak isimli üyenin son içerikleri

1. Zeynepkocak

Çözüldü✓ Hangi monitör alınır?

agresifleşmenin bir anlamı yok zaten alındı np teşekkürler
  2. Zeynepkocak

Asus alındı teşekkürler yorumlar için
  3. Zeynepkocak

24 inç tercihimiz hz olarak da 240 üzeri Ips modellere bakıyoruz araştırdık ve bu 3 seçenek hem fiyat olarak da daha uygun oldugu için bunlar arasından bir seçim yapıyoruz. Kullanan varsa yorum yaparsa daha iyi olur. ya da 8k yı aşmadan önereceğiniz bir monitör varsa atın inceleyelim
  4. Zeynepkocak

Arkadaş için yazıyorum 1717662151 Arkadaşlar bu üçünden birini seçin önermeyin baktılar hepsine
  5. Zeynepkocak

Fps oyunları için alıncak 2kya gerek yok 240hz ve üstü monitör bakıyorum bu 3ünden hangisi ? 1717640385 6-8 civarı taş çatlasın 8 daha fazlası olmaz
  6. Zeynepkocak

Arkadaşlar hangisini alırdınız? https://www.incehesap.com/samsung-odyssey-g4-ls27bg400euxuf-27-1ms-240hz-full-hd-gaming-monitor-fiyati-67797/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=vitrin&v=1.33.7...
  7. Zeynepkocak

Çözüldü✓ Gamebooster monitör alınır mı?

tamamdır teşekkür ederim
  8. Zeynepkocak

sendeki model linkini atar mısın ya da ismini
  9. Zeynepkocak

6-7 aralığında bütçem var tabi sizde atın merak ettim alabilirsem alırım
  10. Zeynepkocak

https://www.trendyol.com/gamebooster/24-5-gb-2528ff-0-5ms-280hz-fhd-hdmi-freesync-g-sync-gaming-monitor-p-780277372?boutiqueId=61&merchantId=624588 Arkadaşlar bu monitör alınır mı? Kullanan var mı?
  11. Zeynepkocak

Bilgisayarım kaç para eder

1-2 bin lira alsam ne almasam ne zaten yeni pc ve ekipmanlarımı çekmişim. Bende öğrenci oldum yokluk çektim maksat yardımcı olalım. Elbet bir gün başka birden gelir o rızık bana :D sizde cok güzel düşünmüşsünüz
  12. Zeynepkocak

4500 a koymustum öğrenciydi diye 4 e verdim. 1234 tuşu çalışmıyor bazı tuşlarıdna basma sorunu var eski oldugu için. Oyun oynarken artık gereksiz ısı artmaları var. Bir de bataryası ölü 2saat anca dayanıyor durum böyle olunca bende vicdanen çok yukarı satamazdım ya
  13. Zeynepkocak

4 e sattım
  14. Zeynepkocak

onlar kalitesiz oluyo... sdgkprolhk neyse teşekkürler yorum için iyi gecelerr
  15. Zeynepkocak

yok 2 gloss parası ediyo yalnız piyasayı araştırmanızı öneririm beyefendi.. kargo yapmıcam aynı şehir. bugün monitör aldım onun parasını karşıladı kafi
Geri