vozol tekrar doldurulmaz bizzat kendim denedim. likiti yenilememe rağmen çok az tad geliyordu bunlar tek kullanımlık ürün arkadaşlar yenisini alın likite para vereceğinize
40klıklar uzun ömürlü değil en mantıklısı 20k bir daha alacağın zaman 20 liklerden al. ayrıca likiti 0 a düşse de içmeye devam edebilirsin tadı değişene kadar
bazı tobaccolarda uyguna veriyorlar aslında çevrenin olması lazım bizim burada 20k 900 TL'ye satılıyor. bazı sigara falan satan bakkallar da uyguna verebiliyor. dediğim gibi çevre lazım ben de eskiden çok pahalıya alıyordum arkadaşlara söyleyince hallettiler kendi aldıkları yer ile
1782799484
yurt dışından getirmişlerdir muhtemelen çok bir sıkıntı olacağını sanmıyorum çakma olsa dahi. çevremde çakma kullanan çok var orijinalinden pek bir farkı yok ucuza bulmuşsun orijinali 1400 tl falan
arkadaşlar vozolumun likiti 10 şarjı 0 şarj etmeye çalışınca iki farklı modda ışığı yanıp sönüyor ama şarj almıyor. kablolarda temassızlık vardır diye kapağını çıkartıp kartın olduğu yere falan baktım ama temassızlık yok. yardımcı olabilecek varsa instadan video atabilirim anlaması için. lütfen...