X7 pro aldım rezalet poco f7 pro aldım güya 120fps sabitleme için çip varmis 90in üstünü göremedim telefon ateş pahası zaten ısınıyo cayır cayır yanıyor resmen poco pişmanlıktır
Arkadaşlar bu iki telefon arasında genelde oyun oynicam kasmasını ısınmasını istemem sizce hangisini almalıyım kullanan arkadaşlar varsa yorum yapabilirler mi?
Aras kargoya gidip elini masaya vuruyorsun katdeşim bu kargoyu teslim eden şahısın ismini istiyorum diyorsun hele bi geldin kime teslim etmiş diyorsun biraz göğüslerini geriyorsun tabi yoksa geçmiş olsun:)
selamun aleyküm
Arkadaşlar 150k.160k civarı full setup kurucam 20 güne ama çok kararsızım ps5 pro alıp setuptanmı kısim ps5 pro almayıp setupumu yükseltim halı hazırda 4k oled monitörde ekledim PC de sadece CS oynicam hikayeli oyunlarıda PS de sizce mantiklimi yoksa setup yükseltip artık...
Selamun aleyküm öncelikle 1 aya kalmaz ödemem gelicek inşallah çok kararsızım setup dizmekte en çok oynadığım oyun cs2 ama 2 ve 4k da oyun oynamak istiyorum ps5 pro alacağıma dedimki PC yi yükseltim ve yanına TV koyim nasıl olsa konsolda oynicam sizce mantiksizmi yada tv kaldırıp monitör...