zezz isimli üyenin son içerikleri

1. Z

Vatan 9060 xt aldigim sistem

Biraz mantikli olun lutfen 3k - 5k icin az kullanilmis veya degil ikinci el sistem alinir mi? Hem hepsini nakit alman gerekiyor burdakilerin farkindasin degil mi?
  2. Z

Vatan 9060 xt aldigim sistem

Merhaba arkadaslar, Indirimleri yakalayamazsam diye sonradan iptal etmek uzere her ihtimale karsilik asagidaki sistemi aldim. Yorumlariniz nedir? https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7600x-rx-9060-xt-a620m-1tb-m-2-ssd-32gb-ram.html
  3. Z

Vatan'dan alınan sistemleri toplatma olayı nasıldır?

Toplamiyorlar. Windows satin alirsan ekstradan toplama islemi yapiliyor sanirim
  4. Z

Vatan 5060 ti sistem onerisi

Dostum bu paylastigin ddr4 sistem ben ayrintisina hakim degilim ama millet ddr4 alma diyor her seferinde aradaki 3k ya degmez bence benim paylastigim sistemle
  5. Z

Vatan 5060 ti sistem onerisi

Merhaba arkadaslar Asagidaki sistem ekran kartini 16 gb olarak, ssd yi 1 TB olarak guncelleyince yine 39k ayni fiyata denk geliyor. Bu arada ekran kartinin onerilen 8gb modeli seceneklerdeki 16 modelden daha pahali bu kismi tam olarak anlamadim. Yoksa ryzen 5 7600, amd rt 9060 xt 16 gb...
  6. Z

Rx 9060 xt vatan bilgisayar sistem

Hocam ben parcadan kalitelisinden anlamam daha pc toplamayi bilmiyorum 2. El nasil alip toplayayim. Ustteki konu icin bilgi verebilecek var mi?
  7. Z

Rx 9060 xt vatan bilgisayar sistem

Merhaba Asagidaki sistem SSD 1TB ye yukseltilerek f/p acisindan mevcutta gordugum en mantiklisi gibi duruyor. Ancak parcalar montajsiz gonderiliyor, toplamak basit midir? Ek kablo, macun gibi ilave maliyetler var midir bilgilendirebilor misiniz...
  8. Z

DDR5 ve DDR4 arasindaki fark

Merhaba arkadaslar, DDR5 ve DDR4 farkini detaylica aciklayabilecek birisi var mi? Sadece RAM ile mi alakali, yoksa ayni zamanda anakart islemcininde uyumlu olmasi mi gerekiyor? Ekran ekran kartlarinda da DDR ifadesini goruyorum, onemli olan kisim tam olarak hangisidir? Performans acisindan...
  9. Z

RTX 5050 li bu sistem alınır mı?

Aciklama icin tesekkurler. Bende hazir sistem arastiriyorum ama bu butcelere hep 4060 - 5050 - 5060 cikiyor. Kiyaslama yaparken buna gore yapmak lazim belkide. Bu kartlarla karsilastirinca cok bariz bir performans kaybi mi var? Ayrica ekran kartlarinda msi, palit vs vs gibi bircok ikinci...
  10. Z

RTX 5050 li bu sistem alınır mı?

Neden uzak durulmasi gerektigini aciklayabilir misin?
  11. Z

RTX 4060 ekran karti sistem

Merhaba arkadaslar Asagida sistem f/p acisindan mantikli midir? Gunde en fazla diablo tarzi oyunlari 1 2 saat oynayabilecegim, oyunlarda cok yuksek fps ultra ayarlar vs gibi bir derdim yok. Sadece GTA 6 ciktiginda akici bir sekilde calistirmak istiyorum. Ayni fiyat bandinda oneriniz varsa...
Geri