zGGr isimli üyenin son içerikleri

1. Z

render de alabileceğim bir laptop arıyorum

benim için yeterli seçenekler var mı acaba
  2. Z

evet render alabileceğim bir makineyle oyun oynayabileceğimi de düşünüyorum.
  3. Z

6.000 TL maksimum fiyatla laptop önerilerinizi alabilirmiyim ?
  4. Z

Twitch görüntü ayarları

Arkadaşlar hepinize merhabalar ben yeni yeni yayınlara başlayan biriyim.Twitch üzerinden yayın yapıyorum ancak görüntümün kalite seçeneklerini tek bir seçenek üzerinden verebiliyorum.Örneğin sadece 1080 ya da 720 olarak verebiliyorum diğer seçenekleri veremiyorum yani 720 'nin altında olan...
  5. Z

Görüntü bozuk

Hayır onu kastetmedim ekran kartının girişlerinden bahsediyorum dp görüntü bozuk geri kalan HDMI larda görüntü aktarmıyor.
  6. Z

Görüntü bozuk

Valla bilmiyorum dp görüntü aktarırken görüntü bozuk oluyor HDMI ile denediğim zaman ise hiç bir görüntü yok
  7. Z

Görüntü bozuk

Merhaba arkadaşlar 1 hafta önce aldığım bilgisayarımda oyunlardan atma, görüntü bozukluğu gibi problemler yaşıyorum asıl sorun nedir acaba?
  8. Z

Fanlar her zaman çalışır durumda mıdır ?

Teşekkürler arkadaşlar Furmark indirip teste soktum çalıştı.
  9. Z

Fanlar her zaman çalışır durumda mıdır ?

Öncelikle merhaba arkadaşlar yeni bir bilgisayar aldım.Ekran kartım Gigabyte 2060 super,ekran kartım fanları dönmüyor.Bir sorun mu var acaba yoksa belli bir sıcaklık değerine gelmeden mi çalışmıyor bilenleriniz varsa cevap verirseniz çok sevinirim
  10. Z

Windows kurulumu

evet arkadaşlar yeni bir pc aldım windowsu kuracağım fakat usb'ye yazacağım pc de w:10 olduğu için ISO dosyasını indiremiyorum yardım edebilir misiniz acaba ?
  11. Z

Ekran kartı güç girişi

Çok teşekkür ederim dostum ❤️
  12. Z

Ekran kartı güç girişi

Arkadaşlar merhaba yeni pc aldım ancak ekran kartının güç kablo girişi 8 tane ama bana gönderilen 8+8 16 tane başka bir yere mi takacağım bunu yoksa yedek falan mı birbirine kelepçelemişler çünkü
  13. Z

Yayıncı Ekran kartı

https://www.itopya.com/gigabyte-geforce-rtx-2060-super-windforce-oc-8gb-gddr6-256-bit-ekran-karti/ bu ekran kartıyla yayın açıkken rahat olur muyuma arkadaşlar işlemci r5 3600
  14. Z

Yayın için çift monitör tavsiyesi

Merhaba dostlar yayın için 144 Hz bir monitör alacaktım ama aldığımtavsiyelere göre çift monitör almamın daha iyi olduğu söylendi.Sizden istediğim şey 2 tane 75 Hz 24''inch ya da bir 75 birde 60 da olabilir.Tavsiyeleriniz nedir acaba ? İnch ler hemen hemen aynı olursa sevinirim :D Teşekkürler
Geri