Zhiend isimli üyenin son içerikleri

1. Z

Bu RX 7700xt sistem alınır mı?

Tamam hocam ilk başka forumda konu açtım, ayda bir kere bilgisayar konu açabiliyormuşum bir süreliğine chat bank yedim. Yardımcı olduğunuz için teşekkürler
  2. Z

Bu RX 7700xt sistem alınır mı?

@efebatiin Hocam en son sistemde karar kıldım, sizde başka mesajlarda önermişsiniz . Başka bir öneriniz varsa söyleyin. Yarın alacağım. Depolamayi WD Blue Sn5000 1tb yapıp alacağım https://www.tebilon.com/amd-7500f-gigabyte-radeon-rx-7700-xt-gaming-oc-12g-gigabyte-a620m-h-512gb-corsair-16gb/
  3. Z

Vok Ready V1 sistem upgrade nasıl olmalı?

Herkese hayırlı geceler. Bütçe: 35-36k. .RX 7700'li hazır sistem en uygun buydu İşlemci: 7500F. RAM: G.Skill 24 GB Ripjaws. Kasa: MSI MAG Forge M100a. Kasa 800TL daha ucuz hem de daha iyi PSU'su var. RAM hakkında fazla bilgi bulamadım. SSD'yide değiştireceğim ama DRAM'siz almayın diyorlar...
  4. Z

🔥İndirim Lenovo R25I-30 4498 TL 🔥

Bende aldım 3 ay oldu süper monitör. 400nit parlaklık, ips, 180hz oc. En önemlisi her yöne dönebilmesi. Sağ sol gereksiz, yukarı aşağı yapmam diyordum yinede bundan aldım iyi ki de bundan almışım. Pişman etmez.
  5. Z

🔥İndirim Dark Bluetooth 5.0 USB Adaptör 142TL

Xbox 9.nesil Controller bağlanır mı?
  6. Z

Ana Konu Lenovo Legion R25i-30 Kullanıcıları

Monitörde Type-A girişi var mı? Ve güç alabileceği type-B ?
  7. Z

Disney, Epic Games'den 1.5 Milyar $'lık hisse Aldı!

LEGO Fortnite gelince oyun 35 den 60 GB'a çıktı. Bunda kim bilir kaç olur.
  8. Z

Şarjlı pil mi kullan at pil mi

Kesinlikle Gp reycko al. Bende var her gün yaklaşık 2 saat oynuyorum, 1.5 - 2 hafta götürüyor. Bende pro var ama iki linkide koyuyom...
Geri