Merhaba S24FE kullanıyorum maximum 2000-2500 arası bir bütçede kablosuz kulaklık arıyorum müzik dinlemiyorum genel olarak podcast dinliyorum. Gürültü engelleme olması şart hatta aradığım en büyük özellik onun dışı mikrofonu da yeterli olmalı bütçe 2500 diye o kadar yüksek bir şey olmasına da...
Bilgisayar en son kapattığımda her şey normal çalışıyordu ve normal bir şekilde kapattım.
Açtığımda ise internet çalışmıyor görev çubuğundan Windows tuşuna tıklayamiyorum ve görev çubuğunda neredeyse hiçbir şey çalışmıyor.
Merhaba. Kablonet'in 100/5 internet paketini kullanıyorum internete kablo ile bağlıyım.
LoL Valorant gibi oyunların Türkiye sunucusunda 10-12 ping alıyorum. Yabancı sunuculu oyunlarda da genel olarak 60 70 arası değişiyor pingim.
Eafc'de ise 120-140 ping ile oynuyorum ve oyun cidden oynanabilir...
https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-hp-omen-25i-22j05e9-24-5-165hz-1-ms-full-hd-1920x1080-ips-gaming-fiyati,1929711641.html
Bu monitörü de değerlendirin derim.
Merhaba elimde şu an razer viper mini var ve memnunum ancak LED yeri mousepade değdiği için skatez değiştireceğim skateze para vermek yerine yeni kablosuz bir mouse almak mantıklı mı? 1000tl civarı bir bütçem var.
Teşekkürler
Çok sesli olmayan %75 bir klavye önerisi istiyorum aslında amazonda satılan çok güzel klavyeler var ancak hızlı bir şekilde elime geçmesi lazım o yüzden Türkiye'den almam gerekiyor bütçe 800 900tl arası ancak güzel bir klavye için bütçe değişebilir(belki 2.el de olabilir)