Zıbabülıvj isimli üyenin son içerikleri

1. Z

Formada iz kaldı acil yardımm

Niye hocam giyilmez mi böyle
  2. Z

Düzelme şansı yok mu yani
  3. Z

Arkadaşlar bugün baskı yaptırdım ama alt tarafın uçlar tam yapışmamıştı eve geldiğimde farkettim ütüyle tersten basiyim dedim böyle iz kaldı nasıl geçer acaba?
  4. Z

Razer blackshark v2x alan yardım edebilir mi

O zaman bendekinde bişe var ilerleyen zamanda sıkıntı çıkartmazsa sıkıntı olmaz herhalde bekleyim o zaman
  5. Z

Kulaklığın plastik kısmını. Kabloya bağlandığı kısım pcye bağlanan değilde diğer ucu işte orası oynuyor diğerleri öyle mi bilmiyorum 1673884939 Hayır 1673884977 Bu kısım dibinden oynuyor 1673885019 Hayırlı olsun öncelikle fotoğrafo attım orası oynuyor sizinki gelince yazarsanız çok iyi olur...
  6. Z

Kulaklığın ucundaki kablo oynuyor mu sende siyah plastik gibi olan
  7. Z

Satılık the callisto protocol

ganing genden pc aldım hediye olarak kod verdiler ilgilenenler teklife göre anlaşabiliriz
  8. Z

razer gold nedir anlatır mısınız

Merhabalar kullanabildiniz mi acaba kodı
  9. Z

Arkadaşlar alan varsa ulaşabilir mi bana lütfen
  10. Z

Ekran kartı sorunum hk. gelin fps karşılaştıralım !

Bende de aynı işlemci ve rx6800 var ben orta ayarlarda 350-550fps civarı alıyorum sıkıntı mı var benimkinde acaba
  11. Z

Yardım RX 6800 düşük gpu kullanımı valorant

Hocam aynı sistem bende var ortalama kaç fps alıyorsun valoda şuan
  12. Z

Razer blackshark v2x olan yardım edebilir mi

Kulaklığı kutusundan çıkardığımda kulaklıkla kabloyu bağlayan siyah silikon gibi olan kısım oynuyor kökünden garip gibime geldi normalde sabit mi oluyor yoksa böyle mi yardımcı olursanız sevinirim sıkıntı yaratır derseniz garantiye falan yollanırmı bilmiyorum ama bi çözümünü bulurum illaki...
  13. Z

Yardım Msi 3070 tiro mu 6900xt mi

6900xt çok çok daha iyi bende 6800 aldım şuana kadar hiç sorun yaşamadım zaten 6900xt 3070in rakibi bile olamaz
  14. Z

Razer gold kodu olan var mı??

Hocam aynı fiyata satıyorsunuz siteden almak daha mantıklı o zaman normalde siteden daha ıcuza satıyor millet
Geri