zibidiler isimli üyenin son içerikleri

1. zibidiler

yeni bilgisayar aldım ama sorun çıkıyor

kardeşim ağladı zırladı roblox indirdim donup duruyor. monitörüm 70 hz olduğu için ayarlama yapmak istedim hz değiştirme yeri yok. windows 11 bir de nefret ettim. bios a gireyim dedim msi biosu cpu ya basamıyorum aglicam birazdan yardım edin. kapkarısık profil 1 seylerini yapmaya calıstım onu da...
  2. zibidiler

Bilgisayarim tekrar coktu

Bileşenleri unuttum acikcasi ama genshin impacti kolayca en yuksek grafiklerde oynayabiliyordum 1707051984 şimdi de kilit ekraninda dondu
  3. zibidiler

Bilgisayarim tekrar coktu

Bilgisayarim 2 aydir bende ama hayatsız bir oyun bagimlisi gibi kullanmaya baslayali 10 gün oldu. Ayrica bilgisayar 2. El babam tanidik diye isyeri arkadasindan aldi o da kaziklamis. 10 gun icinde sadece genshin impact ve roblox oynadim. 2 gun once genshin oynarken bilgisayar cok isindi kapatip...
  4. zibidiler

Bilgisayarımı sıfırlamak çok uzun sürüyor

SSD var, muhtemelen dediğiniz gibi USB üzerinden format atarım ama şu anda uzun sürmesi beni endişelendiriyor. Kasa çok ısındı ve beklemekten başka yaptığım hiçbir şey yok.
  5. zibidiler

Bilgisayarımı sıfırlamak çok uzun sürüyor

Bilgisayarımı yeni aldım, içine birkaç oyun kurdum ama daha klavyem olmadığı için çoğunu oynayamadım. Roblox oynuyordum, bir anda oyundan attı. Bunun karşısında şaşırdım farklı uygulamaları da açmıyordu. Yeniden başlatmak istedim, açılmadı. En sonunda kurtarma ekranı geldi ve bilgisayarı...
Geri