Intel Arc A530m GPU lu bir pc kullanıyorum ve bazı oyunlarda gölgeler ve efektler nokta nokta oluyor. Birde son zamanlarda (driver kaynaklı olsa gerek) performansı gözle görülür derecede düştü.
Bu hatayı dün geceden beri en az 3 kere aldım ve Windows 10 kullanırken böyle bir şey yoktu. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum :((
Dump: https://drive.google.com/file/d/1VFVPTTUj_jTZ3vq-6fnrb0QSuTkhAgfZ/view?usp=sharing
Laptobum için 512GB lik Nvme M2 SSD bakıyorum ama F/P Nvme m2 SSD bulamadım. Önerilerinizi bekliyorum, Dram li olursa güzel olur ama bu fiyata bulunabilir mi bilmiyorum hayırlı forumlar.
[H4 id='LOQ+15IAX9I+model+laptobuma+16+GB+tek+para+halinde+ram+almay+dnyorum+ama+uygun+fiyatl+iyi+ram+bulamyorum.+Btem+1500+lira+nerilerinizi+bekliyorum.+Bu+da+bulunan+ramlerin+zellikleri+']LOQ 15IAX9I model laptobuma 16 GB (tek parça halinde) ram almayı düşünüyorum, ama uygun fiyatlı iyi ram...
İsg okuyan arkadasima sorduğumda ve googledan cevabimi alamadigim icin yapay zekalara sorduğumda; (sorduklarım: chatgpt, gemini, grok, copilot) bu bölümü okuyabilirsin fakat meslek lisesi mezunlarına yapılan puan avantajından yararlanamazsin demislerdi. tabi ne kadar güvenebilirim bilemem