Ziceil isimli üyenin son içerikleri

1. Ziceil

Windows 11 de IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL hatası alıyorum

Bu hatayı dün geceden beri en az 3 kere aldım ve Windows 10 kullanırken böyle bir şey yoktu. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum :(( Dump: https://drive.google.com/file/d/1VFVPTTUj_jTZ3vq-6fnrb0QSuTkhAgfZ/view?usp=sharing
  2. Ziceil

Wraith VXE R1 SE+ Gaming mouse 1299TL ye alınır mı?

Wraith VXE R1 SE PLUS' ın fiyatı bana uygun gibi geldi. Sizce alınır mı bu fiyata?
  3. Ziceil

Çözüldü✓ Laptop için 512 GB M2 SSD önerisi

Crucial P2 500GB 2300-940MB NVMe PCI-e M2 SSD sipariş ettim, ilginiz için teşekkür ederim.
  4. Ziceil

hocam üründe hiç yorum gözükmüyor o yüzden güvenemedim pek. önerileriniz için teşekkürler
  5. Ziceil

Hocam DRAM li olan modelin en uygunu mediamarkt ta, mediamarkt tan sipariş versem sorun olur mu bir bilginiz var mı acaba?
  6. Ziceil

şuanlık sadece dramsiz alabilirim o yüzden nazını çekeceğim artık yapacak bir şey yok (zaten şuanda kullandığım m2 ssd de de dram yok)
  7. Ziceil

Dramsiz alsam ne gibi sorun yaratır bilginiz var mı?
  8. Ziceil

Laptobum için 512GB lik Nvme M2 SSD bakıyorum ama F/P Nvme m2 SSD bulamadım. Önerilerinizi bekliyorum, Dram li olursa güzel olur ama bu fiyata bulunabilir mi bilmiyorum hayırlı forumlar.
  9. Ziceil

Çözüldü✓ Lenovo LOQ 15IAX9I için 16 GB ram önerisi

Anladım hocam teşekkürler, o halde 512GB lik ssd bakayım ben
  10. Ziceil

Çözüldü✓ Lenovo LOQ 15IAX9I için 16 GB ram önerisi

[H4 id='LOQ+15IAX9I+model+laptobuma+16+GB+tek+para+halinde+ram+almay+dnyorum+ama+uygun+fiyatl+iyi+ram+bulamyorum.+Btem+1500+lira+nerilerinizi+bekliyorum.+Bu+da+bulunan+ramlerin+zellikleri+']LOQ 15IAX9I model laptobuma 16 GB (tek parça halinde) ram almayı düşünüyorum, ama uygun fiyatlı iyi ram...
  11. Ziceil

İş sağlığı ve güvenliği önlisans okumak için hangi bölümden mezun olmak gerekir?

nasıl yani lise sayısal bölüm mezunu mu olmam gerekiyor
  12. Ziceil

İş sağlığı ve güvenliği önlisans okumak için hangi bölümden mezun olmak gerekir?

İsg okuyan arkadasima sorduğumda ve googledan cevabimi alamadigim icin yapay zekalara sorduğumda; (sorduklarım: chatgpt, gemini, grok, copilot) bu bölümü okuyabilirsin fakat meslek lisesi mezunlarına yapılan puan avantajından yararlanamazsin demislerdi. tabi ne kadar güvenebilirim bilemem
  13. Ziceil

Merhabalar, iş sağlığı ve güvenliği önlisans okuyabilmek için hangi lise bölümünden mezun olmam gerekir?
  14. Ziceil

ZTE MF255V LTE tuşu gözükmüyor

ZTE MF255V modem arayüzünde Videoda Türk Telekom için gösterilenleri yaptığım halde ana sayfaa LTE tuşu çıkmıyor lütfen yardım edin
Geri