Arkadaşlar, ürünün garantisi normalde var ancak joystick kısmının en uzun yedek başlığı kaybolduğu için garanti geçersiz sayılıyor. Onun dışında üründe hiçbir sorun yok, tertemiz ve çok iyi durumda.
Ürünü alalı henüz 1 hafta bile olmadı. Satma sebebim ise joystick ile oynamaya alışamamam. Ben...
Arkadaşlar, ürünün garantisi normalde var ancak joystick kısmının en uzun yedek başlığı kaybolduğu için garanti geçersiz sayılıyor. Onun dışında üründe hiçbir sorun yok, tertemiz ve çok iyi durumda.
Ürünü alalı henüz 1 hafta bile olmadı. Satma sebebim ise joystick ile oynamaya alışamamam. Ben...
kasayı alalı 6 ay oldu monitörde oyle monitörü test ettim bişy yok ekran kartımda mı sorun neyde anlamadım gıttı oyunda yapmıyor ama edge chorme açtığımda böyle oluyor sebebi nedir sizce
Sebebı Tepkıme Süresi secenegı ... ona gelınce normal-hızlı-cok hızlı seceneği var. Çok hızlı yapınca karakterın hızlı hareket ederken golgelenmesı oluyor buda bozuk gıbı gosterıyor. Şimdi ghostın testı yaptım bişey cıkmadı bu sorun var yada bu sorun mu değil mi iade edeyim mi.
monitor bugun geldi. msi g274qpf qd 27 ips wqhd 170hz bu monitor fps ayarına alınca oyunda karakter arkasında golgesınde sankı yesımsı bisey oluyor yuzunde burnunda yandan saga sola yapınca oyle bişey oluyor golgelendırme gıbı bişey bu neyden kaynaklanılıyor