Direkt olarak bunu alabilirsin bende kullanıyorum çok memnunum 2300tl güncel fiyat. Hem %75 hem tkl hem de gaming, kablosu var ama uzun esnek bilgin olsun belki değerlendirebilirsin ayrıca sitelerinde ayrı kablo da satılıyor kendin de uyumlu daha uzun kablolar alabilirsin
Linki siteden...
zamanında note 7 pro kullanırdım sonra note 13 proya geçtim onda da çağ atlamıştım anlayabiliyorum seni, şimdi de zaten telefon almak istediğimden 15t proyu kendim kullanım note 13 proyu iş telefonu yapacağım gibi duruyor tabi xiaomi 17 alabileceğim bir fiyatta çıkarsa onu alabilirim gibi geliyor
Arkadaşlar 15T Pro almayı düşünüyorum fakat 28'inde de xiaomi 17 serisi duyurulacak, 17 serisinde düz 17 ile yakın fiyatta olacak gibi duruyor düşüncelerinizi bekliyorum.
Dostlar mesleğim dolayısıyla her gün jiletle sakal traşı olmak durumundayım daha pratik olması için bir traş makinesi almayı düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum.
Bilgisayarı 5 ay önce alındı. Bilgisayar özellikleri;
AMD Ryzen 5 7500f - RX 7700 XT, Corsair vengeance 2x16 5600mhz ram, 1TB MLD M600 Depolama
Oyunlarda fps drop yaşıyorum. Alt tab yaptığımda bu sorun bir saniyeliğine çözülüyor ve sonrasında tekrardan devam ediyor. Yardım lazım.
Hocam fiyatlar değişiyor aldığınız yere göre gidip bi bakmanız lazım ama bestbuy da şey vardı internetten alıyorsun sitesinden sonra 1 saat sonra mağazadan teslim alıyorsun öyle bi fiyatlara bakabilirsin
Best Buydan alabilirsin ya da fifth avenuede microsoftun kendi mağazası var oradan başka bir seçenekte walmart veya target falan bulursun yani çok rahat
lg ultragear serisinin aynı monitörün 27 inç versiyonu var bende kalite farkı yok tek farkı boyut ve 27 inç olduğundan kaynaklı 2k kullanılabiliyor fakat 75hz verdiğinden kaynaklı FHD 1080 kullanıyorum aynı yani boyutu hariç