ZımbaEray isimli üyenin son içerikleri

1. ZımbaEray

Koltuk Boyu Kisa Ne Yapmaliyim?

onun ayarını biliyorumda diğer koltuktaki piston çıkmamakta fazla ısrar etti bende salmak zorunda kaldım destegin için teşekkür ederim
  2. ZımbaEray

valla hocam 2 tane koltuk var birinden söküp öbürüne takmayı denedik birindeki sökülmedi deli oldum atacam şimdi koltugu piston kaynatmışlar herhalde demire 1776939426 çirkin durur be dayım 1776939438 iyi dedin
  3. ZımbaEray

selamlar fotografta gordugunuz uzere boyle bir koltugum var fakat oturunca masaya yetisemiyorum ya masanin ayaklarini kisalticam o zaman cirkin durur ama yada koltugun altina destekli bir sey koymam lazim tavsiyeler var mi
  4. ZımbaEray

İlk defa iPhone kullanmak

hocam bence iphonedan şaşılmamalı eski telefonları bile hala canavar gibi bence tavsiyem iphonedir herkes bir şey söyler kamera tarafında baya başarılı bence 1775601511 evet en az 128 bireysel normal kullanım için 256 fazlası varsa 512
  5. ZımbaEray

Çözüldü✓ Hyperx Cloud 3 İle 2'nin Farkları Nelerdir

ya şöyle anlatayım hocam arkadaşımda g733 var oda mesela ses yeterli diyor o kulaklıga göre ama bana az geliyor herkese farklı geliyor işte
  6. ZımbaEray

0 olarak satışı yok yanlış bilgi vermeyeyim 2. eldede temiz bulunur 1775484710 hocam ben 2. el cloud 3 alcamda ses yüksekligi konusunda endişem var biraz yüksek ses seviyorum denemeden almak mantıksız deneyecek yer bulamadım mağazaları gezdim fakat test ettirmiyorlar yüksek ses geldigini nasıl...
  7. ZımbaEray

merhabalar hyperx cloud 3 ve 2 olan modeli arasında kaldım 3 modeli bir çok konuda 2 den üstün ama ses konusunda 2 den daha başarısızmış doğru mudur ne kadar 2 ile fark vardır ona göre 3 alcam 2 ve 3 ü kullanan arkadaşlar daha detaylı bilir
  8. ZımbaEray

Öneri Monitör klavye mouse önerisi

hocam asusun 200 hz lik monitorleride var onlarada baksin mi makul fiyatlar
  9. ZımbaEray

Öneri Monitör klavye mouse önerisi

https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-steelseries-rival-3-rgb-optik-kablolu-oyuncu-mouse-fiyati,643864689.html 1.9 k mouse icin cikabilirsen iyi diye biliyorum
  10. ZımbaEray

Counter strike seçkin almali miyim

tesekkurler hocam saygilarimla
  11. ZımbaEray

tesekkur ederim csde 400 saat var zatende bilgisayarim kotuydu ondan seckin almay ihtiyaci duymadim rekabetci girmiyordum ama simdi alicam ne kadar erken o kadar iyi artik yapacak bir sey yok
  12. ZımbaEray

counter strike seckin almali miyim suan 600 tl civarinda biraz pahali biliyorum daha az hile vs gelicek kasalar vs de gelicek ama alinmali mi sizce?
  13. ZımbaEray

Çözüldü✓ Lg 27 inç 180 hz monitör nasıl?

https://www.trendyol.com/lg/ultragear-27-27gs60f-b-180hz-1-ms-gtg-hdr10-full-hd-ips-gaming-monitor-p-834187229/yorumlar?merchantId=106198&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&boutiqueId=61 Lg monitör bu modeli pek bilmedigim için soruyorum nasıl?
  14. ZımbaEray

Çözüldü✓ MSI RTX 3080 NASILDIR

hocam peki kac dereceleri goruyor sizdeyken max kaci gordunuz
  15. ZımbaEray

Çözüldü✓ MSI RTX 3080 NASILDIR

hic anlamadigim icin sordum siz ne diyorsunuz 1773403532 tesekkur ederim hocam 🫶🏻
Geri