ZımbaEray isimli üyenin son içerikleri

1. ZımbaEray

Çözüldü✓ iPhone 16 Pro Bazen Kasma Sorunu

ios 26 cok kotu hocam gecmeyin her telefonda iyi calismiyor bence arkadasimda var 16 pro max onlarda da bazen kastiriyor goruyorum ama benimki biraz daha kotu tekrar donus yok 18 e 18 de kalin guzel bir yanida yok 26 nin
  2. ZımbaEray

whatsappta neredeyse mesaj yok hocam kurulumu yapali 2-3 gun oldu vallaha 1784893185 daha 80 gb kullanilabilir alan var
  3. ZımbaEray

120 hz ekranli telefonlarda ayarlarda 60 a sabitleme ayari var evet ama bizimki zaten suan sinirli degil 120 vermesi lazim
  4. ZımbaEray

evet denedim ama cozum olmadi safaride cok akici
  5. ZımbaEray

2 tane arkadaşımda 16 pro max var onlarda da sorun yok ama bende var onu çözemedim bende
  6. ZımbaEray

hocam şu bilgiyi verdiginiz için teşekkür ediyorum muhtemelen sürümle alakalı olabilir keşke eski sürüme geri dönülebilse
  7. ZımbaEray

ya birde sanki sorun sadece bende var gibi onada canım sıkılıyor
  8. ZımbaEray

ya umarım sürümdendir ya instagram felan 120 gibi vermiyor ayarlarda biraz kasıyor arkadaşımda 15 pro var benle aynı sürümü kullanıyor onda böyle sorun yok yeni güncellemeyi bekleyelim yapacak bir şey yok siz nerden aldınız
  9. ZımbaEray

Merhabalar iphone 16 pro yeni aldım sıfır ayarında telefoncudan 3-4 ay kullanılmış sadece devir 100 di neyse aldıgımda ios sürümünü yükselttim şuan 26.5.2 sürümünü kullanıyorum safaride hiç kasıyor gibi gelmiyor ayarlara girince kasıyor whatsapp a instagrama felan girince kasıyor hissi veriyor...
  10. ZımbaEray

Bilgisayar Toplayacağım Yardımınız Lazım Abiler

Merhabalar anakart hakkında pek fikrim yok rtx 3080 temiz bulursan alınır güzel bence bende de var ryzen 5 5600x var bende de şöyle diyim bazıları ryzen 5 5600 in 3080 e yetmedigini söylüyorlar bana kalırsan bencede yetmiyor 1080 p oyunda geri geliyor ekstra olarak ram 16 yerine 32 tercih...
  11. ZımbaEray

Çözüldü✓ Glorious Core Model O Wireless

Arkadaşlar glorious model o kablosuz mousemda güncelleme yaparken hata alıyorum aynı sorunu yaşayıp çözenler varsa yardımcı olursa sevinirim
  12. ZımbaEray

Koltuk Boyu Kisa Ne Yapmaliyim?

onun ayarını biliyorumda diğer koltuktaki piston çıkmamakta fazla ısrar etti bende salmak zorunda kaldım destegin için teşekkür ederim
  13. ZımbaEray

valla hocam 2 tane koltuk var birinden söküp öbürüne takmayı denedik birindeki sökülmedi deli oldum atacam şimdi koltugu piston kaynatmışlar herhalde demire 1776939426 çirkin durur be dayım 1776939438 iyi dedin
  14. ZımbaEray

selamlar fotografta gordugunuz uzere boyle bir koltugum var fakat oturunca masaya yetisemiyorum ya masanin ayaklarini kisalticam o zaman cirkin durur ama yada koltugun altina destekli bir sey koymam lazim tavsiyeler var mi
  15. ZımbaEray

İlk defa iPhone kullanmak

hocam bence iphonedan şaşılmamalı eski telefonları bile hala canavar gibi bence tavsiyem iphonedir herkes bir şey söyler kamera tarafında baya başarılı bence 1775601511 evet en az 128 bireysel normal kullanım için 256 fazlası varsa 512
Geri