ios 26 cok kotu hocam gecmeyin her telefonda iyi calismiyor bence arkadasimda var 16 pro max onlarda da bazen kastiriyor goruyorum ama benimki biraz daha kotu tekrar donus yok 18 e 18 de kalin guzel bir yanida yok 26 nin
ya umarım sürümdendir ya instagram felan 120 gibi vermiyor ayarlarda biraz kasıyor arkadaşımda 15 pro var benle aynı sürümü kullanıyor onda böyle sorun yok yeni güncellemeyi bekleyelim yapacak bir şey yok siz nerden aldınız
Merhabalar iphone 16 pro yeni aldım sıfır ayarında telefoncudan 3-4 ay kullanılmış sadece devir 100 di neyse aldıgımda ios sürümünü yükselttim şuan 26.5.2 sürümünü kullanıyorum safaride hiç kasıyor gibi gelmiyor ayarlara girince kasıyor whatsapp a instagrama felan girince kasıyor hissi veriyor...
Merhabalar anakart hakkında pek fikrim yok rtx 3080 temiz bulursan alınır güzel bence bende de var ryzen 5 5600x var bende de şöyle diyim bazıları ryzen 5 5600 in 3080 e yetmedigini söylüyorlar bana kalırsan bencede yetmiyor 1080 p oyunda geri geliyor ekstra olarak ram 16 yerine 32 tercih...
valla hocam 2 tane koltuk var birinden söküp öbürüne takmayı denedik birindeki sökülmedi deli oldum atacam şimdi koltugu piston kaynatmışlar herhalde demire
1776939426
çirkin durur be dayım
1776939438
iyi dedin
selamlar fotografta gordugunuz uzere boyle bir koltugum var fakat oturunca masaya yetisemiyorum ya masanin ayaklarini kisalticam o zaman cirkin durur ama yada koltugun altina destekli bir sey koymam lazim tavsiyeler var mi
hocam bence iphonedan şaşılmamalı eski telefonları bile hala canavar gibi bence tavsiyem iphonedir herkes bir şey söyler kamera tarafında baya başarılı bence
1775601511
evet en az 128 bireysel normal kullanım için 256 fazlası varsa 512