zimcim isimli üyenin son içerikleri

1. zimcim

Yardım 16gb Ram ile Yayın Açılır mı ?

1080p'de CS2 ve PUBG’yi ucu ucuna açarsın
  2. zimcim

Öneri Akrobat Kollu Mıkrofon Dusunuyorum 2000 TL ve Altı ?

İlgilenirsen ikinci el Istanbulda 2.5k ya Hyperx QuadCast ve mikrofon koluyla beraber veriyorum, kol çok kaliteli değil ama işini görüyor. Ama sıfır istiyorsan da ne kadar kaliteli bilmem ama o fiyata şu var...
  3. zimcim

Yapay Zeka Destekli Yaptığımız Web Sitesi Nasıl Olmuş Önerileriniz Var mı

Yapay zeka ile yapıldığı çok belli, bu tarz siteler bana hiç güven vermiyor direkt çıkıyorum şahsen
  4. zimcim

Sizce Bu TV Bu Fiyata Alınır mı?

65k gayet iyi bence, vestel almıştım ben 75inch herkes kötüledi ama çalıştıktan sonra bir şey ifade etmiyor bence.
  5. zimcim

Öneri Hangi Anakartı Almalıyım? Acill Yardım

bu listede fiyat performans olarak en mantıklı seçim net bi şekilde ASROCK B850M PRO RS WiFi, fiyattan tamamen bağımsız bakacaksak o listedeki en dolu kart net bi şekilde ASUS B650E MAX GAMING WIFI W olur.
  6. zimcim

Asus Rog Strix Xg27acs Gen2 (Xg27acsr) Monitör

Ben de aynısını düşünüyorum yanlış renklere bakmak çok kötü bir şey, instagrama foto atıcam örneğin, bilgisayardan düzenliyorum bi atıyorum telefonda çok farklı bir şey çıkıyor, sRGB modu olan veya fabrika çıkışlı rgb değerinin %100 e yakın olan modelleri seç %120 gibi fazla değerler görürsen...
  7. zimcim

2k OLED Monitör Önerisi

dostum mat kaplamalı G8'den sonra o dediğin cam gibi, renkleri gözüne fırlatan görüntüyü yakalamak için senin kesinlikle QD-OLED panellere yönelmen lazım. Bu bütçede 240Hz-360Hz bandında direkt MSI MAG 271QPX QD-OLED al geç derim
  8. zimcim

Değil, genelde oyuncular tarafından daha doygun renkler daha güzel kabul ediliyor ama doğru renkler yeteri kadar canlı gelmeyebilir.
  9. zimcim

İyi renk mi istiyorsun yoksa doğru renk mi?
  10. zimcim

Öğrenci İşi Ekran Kartı Önerisi

6900xt var 17k civarına, ama psu'n da önemli üç pinliyse farklı bir model bakman gerekiyor ya da psu değiştirmen
  11. zimcim

❌İndirim Bitti! Xıaomı Redmi Watch 5 Active 997tl

bizzat aldım bugün mağazadan
  12. zimcim

❌İndirim Bitti! Xıaomı Redmi Watch 5 Active 997tl

Normal fiyatı 1.5k - 2k arasında, baya bi düşmüş ama mağazadan gidip almanız gerekiyor. https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_xiaomi-redmi-watch-5-active-gece-yarisi-siyahi-1241002.html
  13. zimcim

Çözüldü✓ Laptop'a 8gb Ram Yeterli mi ?

8 GB RAM devri çoktan kapandı dostum. Hele ki 680M veya Intel Arc gibi güçlü bi iGPU kullanacaksan o RAM'in kafadan 2-3 GB'ı zaten ekran kartına gidecek. Kalanıyla Windows mu çalışsın, arkada Excel mi aksın yoksa AutoCAD'de 3D çizim mi yapılsın? İşin içine 2K/4K girince sistem direkt belleği...
  14. zimcim

Öneri İkinci Monitör Olarak Kullanacam

Ucuz bir şey istiyorsan Fazeon X24F182S alabilirsin, hem IPS panel hem 180Hz, 3.5k bandında olması lazım, kaliteli bir marka değil ama bence işini görür
Geri