rtx 2070 super + i5 12400f kullanıyorum ekran kartını 2020'nin sonlarında aldım işlemciyide 1 sene önce falan aldım bunlar sizce ne kadar götürür çoğunlukla fortnite oynuyorum.
PS5 yeni çıkıcak oyunları 1080p 60FPS'e kadar ne kadar süre destekler ? mesela 2026 2027'de çıkıcak oyunları yine 1080p 60FPS mi destekler yoksa 30 fps falan olur mu ?
Selam dostlar ben monster laptop'a format atmıştım sonra windows güncellemesi yaptım ve bilgisayarı açıyorum monster yazısında takılıyor hiçbirşekilde açılmıyo ne yapmam gerekiyor?
Selam dostlar yakında DeepCool LS520 SE alacağım fakat kurulum videolarına bakarken adam anakartında jrainbow bağlantısınada kablo takıyor fakat benim anakartım Biostar H610MH ve anakartımda jrainbow bağlantısı yok sadece cpu_fan ve sys_fan_1 var yinede bu sıvı soğutmayı alsam kullanabilirmiyim...
selam Arctic Liquid Freezer II 240mm almayı düşünüyorum kasam DarkFlash Phantom internette baktığımda üste 240mm desteği olduğu yazıyor fakat internette radyatörünün çok kalın olduğunu okudum 240mm sıvı soğutucu takılan yere Arctic Liquid Freezer II 240mm takılır mı ?
selam dostlar yakında bir sıvı soğutma alacağım model olarak Arctic Liquid Freezer II tercih ettim kasam DarkFlash Phantom anakartım Biostar H610MH işlemcim i5 12400F bu parçalarla sorunsuz bir şekilde kullanabilir miyim ?