zindan0 isimli üyenin son içerikleri

1. zindan0

Bambu lab a1 mi yoksa Bambu lab a1 combomu tercih edilmeli 6k fark!

Merhaba, yakında bir robot kol projesi için 3D yazıcı almayı planlıyorum. Fakat iki model arasında kararsız kaldım. Aslında çok renkli baskıya çok fazla ihtiyacım yok; bu yüzden daha pahalı olan çoklu renk baskı özelliğine sahip modele ekstra ücret vermek mantıklı mı, emin olamadım. Ayrıca...
  2. zindan0

Yardım MSI bios ayarları yardımı gerek

hocam hangi kısımlardan açabilirim onları
  3. zindan0

Yardım MSI bios ayarları yardımı gerek

yeni topladığım sistemde işletim sistemi yüklemeden önce yapmam gereken bios ayarları nedir? yardımcı olursanız sevinirim.
  4. zindan0

PC topladım ama açılmıyor

hocam ramlarde sorun varmı diye bakarken yanlışlıkla 24 pin anakart kablosuna deydim ışık yandı onu takınca çalıştı onu takamamışım tam. az kalsın bozuk diye tamirciye kargolamak için parçalayacaktım.
  5. zindan0

evet açtım
  6. zindan0

Arkadaşlar bugün bir sistem topladım kendime ve takmam gereken herşeyi doğru taktığımı düşünüyorum ama yinede gücü verip açma tuşuna basınca açılmıyor? genel en çok yapılan hataları bana söylermisiniz belki hatayı orda yapmışımdır bilmiyorum lütfen yardımcı olursanız sevinirim
  7. zindan0

Yardım Bunlardan hangisine ekran kartımı takmam gerekli?

anakartım msi B-550 A-Pro koyduğum resimde anakartın bir girişi daha hızlı gibi bir olay varmı bilmiyorum ama varsa hangisine takmam gerekli resimde işaretleyetek gösterirmisiniz
  8. zindan0

Bilgisayarda drop yiyorum

sıcaklıklar normal mi
  9. zindan0

Yardım Bu CPU soğutucusunda termal macun varmı?

yoğun bir şey hissetmem mi gerekiyor?
  10. zindan0

Yardım Bu CPU soğutucusunda termal macun varmı?

Merhaba, aldığım cpu soğutucu bugün elime ulaştı satış kısmında kısmında termal macun sürülü geliyor yazıyordu ama pek bilgim olmadığı için görseli buraya yükleyip emin olmak istedim. bu görselden termal macun olup olmadığını söyleyebilirmisiniz?
  11. zindan0

BU TOPLAMA BİLGİSAYARDA ÖNERİSİ OLAN VARMI

anladım hocam teşekkür ederim ve şimdi farkettim anakart DDR5 ramler ise DDR4 bunu değiştircem şimdi
  12. zindan0

BU TOPLAMA BİLGİSAYARDA ÖNERİSİ OLAN VARMI

merhaba 1 haftadır tüm parçaları kendim seçip kendi ihtiyaçlarıma göre böyle bir pc toplamak için gerekli tüm parçaları tek tek uyumlu olacak şekilde seçtim. ve hepsini sipariş etmeden önce sizlerden de bir görüş almak istedim. bu sisteme önerisi olan varsa yada eksik varsa önerilere açığım...
  13. zindan0

Ryzen 5 5600 ve Ryzen 5 5600X hangisi alınır 405tl fark?

evet hocam ama fiyat farkı az diye 5600x i seçecem galiba soğutucu olarakta şimdilik idare eder bir soğutucu seçtim birazdan bir konu daha açıp almadan önce son bir göz gezdircem herşeye.
  14. zindan0

Ryzen 5 5600 ve Ryzen 5 5600X hangisi alınır 405tl fark?

bu işlemci falan yeterli geleceğe yönelik sadece biraz işlemcinin ısısı için bunu seçtim ilerisine işim için baya 32 gb falan ram ve depolama alanı gerek sadece şu ikisinden hangisini bi seçsem yarın herşeyi sipariş etmeyi düşünüyorum.
Geri