Mafia definitive edition steam sürümü oynuyorum 2K Yüksek ayarlar pc özelliklerim Asus dual rtx 4070 super + Ryzen 7 7800x3d
Oyunda ortalama 150-160 fps alıyorum fakat işlemcim hep 80 derecelerde gpu 70 derece, 80 derece uzun saatler kullansan sizce bir sorun olur mu ?
240mm sıvI soğutucu takılı
vay Einstein ya keske hep boyle zeki olsan, git teker teker tum sozleşme,ü bilgi formu ne varsa oku da gel. Tek tek ctrl f yaparak baktım oyle bir demiyor. Bosuna toxiclik yapma
Hadi hesabı oluşturdum 17 yaşındayım para attım hesaba Fast ile harcayım dedim bir baktım hesabı yukseltmek lazımmıs bunun içinde 18 yaşından büyük olmak lazımmış. Hesaba para atarken soru yoktu ama. Şu anda parayı hiçbir banka hesabıma da çekemiyorum internetten alışverişde yapamıyorum resmen...
Amazon'da satın aldıgım kulaklık birkaç ay sonra bozuldu garantisini istedim garanti hizmeti veremiyoruz dediler yenisi ile degisim istedim sistemde sıkıntı var siz eskisini iade edin yenisini satın alın parayı size iade edelim dediler amazon.tr diye guvendim. Neyse kulaklık geldi iade edildi...
4070 Super + Ryzen 7 7800x3D 2K Ultra ayarlar her şey acık Ultra GTA 5 story modda bu FPS normal midir? Sanki bana dusuk geldi ama bilemiyorum. GPU da sanki fazla sıcak.
kagıtta falan inserte dair atama yok yuzdeyi yanlıs yazmıs oalbilir ya :d
1739808792
arkadaslar mouse macrro atadım sorun hallo9ldu hepinize tesekkur ederim yine de
AK820 pro klavyemde insert tusu yok %65 klavye oldugu icin ve ihtiyacım var ne yapabilirim ? Aklıma macro atamak geldi mesela anydeskten arkadasım baglansa macro atasak o inserte bassa diye bildiginiz ucretsiz macro uygulamalarınız var mı veya baska bir cozum ?
degil zaten amazonda bunu kabul etti garantisini kendisi almış, garanti belgesini üstünde bilkom yazmıyor direkt amazon.tr yazıyor bilkom yazsa providyo alır. Ki zaten amazon da bunun farkında :d
Eylül 2024 yılında Razer BarracudA X kulaklıgı aldım ve aralık ayında dongle çalışmamaya başladı. amazon.tr satıcısından. 2 yıl garantisi var ve belgenin üzerinde şirket olarak amazon.tr yazıyor. İlk once razer ile danıştım bana providyo ile gorusmemi soylediler. Onlara yazdım seri numarasını...