yok nadiren girmiyorum hesap saati düşük değil ve ort kd 1.5 yani kotu de değil
1769629029
https://steamcommunity.com/profiles/76561199124465745/ atıyım noldu
ahahahah tamam bro en cok cs sensin. Oyun içinde adama sovdum diye trust factor dustu ban attı demi valve :))). Vac ban bu ya knk zaten. 20 saat olayı da oyle değil. Git youtubedan bak valve hile açanlara bile ilk 24 saat veriyor sonra 3 gun sonra 1 hafta sonra 1 ay sonra 180 gun yiyor...
Cs2 seçkin hesap arkadasımla yoldas oynuyorken bir anda vac ban diye oyun bozuldu karsı ban yedi diye tam sevinirken bi baktım ben yemisim :). Tüm dürüstlüğümle soyluyorum hayatımda csgoda da cs2de de hile 1 kere bile açmadım. İnsanlar son guncellemede ban yiyiordu bosuna ama sanki onu...
Mafia definitive edition steam sürümü oynuyorum 2K Yüksek ayarlar pc özelliklerim Asus dual rtx 4070 super + Ryzen 7 7800x3d
Oyunda ortalama 150-160 fps alıyorum fakat işlemcim hep 80 derecelerde gpu 70 derece, 80 derece uzun saatler kullansan sizce bir sorun olur mu ?
240mm sıvI soğutucu takılı
vay Einstein ya keske hep boyle zeki olsan, git teker teker tum sozleşme,ü bilgi formu ne varsa oku da gel. Tek tek ctrl f yaparak baktım oyle bir demiyor. Bosuna toxiclik yapma
Hadi hesabı oluşturdum 17 yaşındayım para attım hesaba Fast ile harcayım dedim bir baktım hesabı yukseltmek lazımmıs bunun içinde 18 yaşından büyük olmak lazımmış. Hesaba para atarken soru yoktu ama. Şu anda parayı hiçbir banka hesabıma da çekemiyorum internetten alışverişde yapamıyorum resmen...