zınlay_7 isimli üyenin son içerikleri

1. Z

CS2 HİLE AÇMAMAMA RAĞMEN GELEN VAC BAN

ahahaahahha valve rezilliği
  2. Z

yok nadiren girmiyorum hesap saati düşük değil ve ort kd 1.5 yani kotu de değil 1769629029 https://steamcommunity.com/profiles/76561199124465745/ atıyım noldu
  3. Z

Ama bu seferde 20 saat sonra ban kalkıcak beni umursamıcaklar hesabın guven faktoru mahfolucak gibi ya
  4. Z

Bi ümitlendim hadi umarım sistem sıkıntıldır da duzeltirler
  5. Z

cooldownların durduguna emin misin ? İnanmak istiyorum cunku icime su serptin valla
  6. Z

Dostum belliki yasın kucuk git baska konularda ilgi ara
  7. Z

ahahahah tamam bro en cok cs sensin. Oyun içinde adama sovdum diye trust factor dustu ban attı demi valve :))). Vac ban bu ya knk zaten. 20 saat olayı da oyle değil. Git youtubedan bak valve hile açanlara bile ilk 24 saat veriyor sonra 3 gun sonra 1 hafta sonra 1 ay sonra 180 gun yiyor...
  8. Z

Vac ban ne biliyor musun bro 1769623475 Ne alaka bro ??
  9. Z

Cs2 seçkin hesap arkadasımla yoldas oynuyorken bir anda vac ban diye oyun bozuldu karsı ban yedi diye tam sevinirken bi baktım ben yemisim :). Tüm dürüstlüğümle soyluyorum hayatımda csgoda da cs2de de hile 1 kere bile açmadım. İnsanlar son guncellemede ban yiyiordu bosuna ama sanki onu...
  10. Z

Yardım BAĞLANTINIZ ÖZEL DEĞİL HATASI OPERA GX

fatura kesecegim siteye opera gxden girmiyor fakat diger tarayıcılardan giriyor. Arada oluyor hep girmemzlik yapmıyor sebebi ney ?
  11. Z

Yardım Mafia: Definitive Edition işlemciyi çok mu yoruyor ? R7 7800X3D

dostum sagolasın senden bi ricam var bu dediklerini gosteren yapan herhangi bir video var mı bildigin ?
  12. Z

Yardım Mafia: Definitive Edition işlemciyi çok mu yoruyor ? R7 7800X3D

Mafia definitive edition steam sürümü oynuyorum 2K Yüksek ayarlar pc özelliklerim Asus dual rtx 4070 super + Ryzen 7 7800x3d Oyunda ortalama 150-160 fps alıyorum fakat işlemcim hep 80 derecelerde gpu 70 derece, 80 derece uzun saatler kullansan sizce bir sorun olur mu ? 240mm sıvI soğutucu takılı
  13. Z

Hadi Kart DOLANDIRICILIĞI

bankadan çekicez yapacak bisey yok
  14. Z

vay Einstein ya keske hep boyle zeki olsan, git teker teker tum sozleşme,ü bilgi formu ne varsa oku da gel. Tek tek ctrl f yaparak baktım oyle bir demiyor. Bosuna toxiclik yapma
  15. Z

Hadi hesabı oluşturdum 17 yaşındayım para attım hesaba Fast ile harcayım dedim bir baktım hesabı yukseltmek lazımmıs bunun içinde 18 yaşından büyük olmak lazımmış. Hesaba para atarken soru yoktu ama. Şu anda parayı hiçbir banka hesabıma da çekemiyorum internetten alışverişde yapamıyorum resmen...
Geri