Öncelikle iyi akşamlar, oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum. Bütçem 5000 TL, ama 5000'in altına bulabilirsem daha iyi olur. Boyum 183, kilom 75. bu özelliklere uygun, fiyatına göre kaliteli ve uzun süre oturunca rahatsız etmeyen bir koltuk arıyorum.
İyi akşamlar,Asus Prime B650M-R anakart kullanıyorum ve sistemime uygun, 2000-3000 TL bütçe aralığında bir M.2 SSD alacağım. Oyun ve genel kullanım için hızlı ve dayanıklı bir model arıyorum. En az 1TB kapasite olursa iyi olur.
Bu fiyat aralığında hangi SSD'leri önerirsiniz? PCIe 4.0 destekli...
İyi günler. Zamanında H2230D modelini almıştım ve yaklaşık 2 ay boyunca kullandım, ancak artık kafama küçük gelmeye başladı. Bazı tavsiyeler üzerine Razer Blackshark V2 X almaya karar verdim. Bu kulaklığı kullanan arkadaşlar varsa, büyük kafa yapısına uygun olup olmadığını ve alınmaya değer olup...
Hocam Razer Blackshark V2 X almayı düşünüyorum nasıl sizce
1730655531
2.el almayı pek düşünmüyorum hocam limit olarak en fazla 2000 e çıkabilirim ama daha uyguna olursa neden olmasın
Merhabalar, yaklaşık 2 aydır H2230D modelini kullanıyorum ancak kafama tam oturmuyor. Yeni bir kulaklık almayı düşünüyorum. FPS oyunları oynamadığım için ses kasma gibi bir derdim yok; genellikle hikaye odaklı oyunlar oynuyorum. Bu yüzden benim için en önemli kriter rahatlık. En fazla 1500 TL...
Merhabalar, yaklaşık 2 aydır H2230D modelini kullanıyorum ancak kafama tam oturmuyor. Yeni bir kulaklık almayı düşünüyorum. FPS oyunları oynamadığım için ses kasma gibi bir derdim yok; genellikle hikaye odaklı oyunlar oynuyorum. Bu yüzden benim için en önemli kriter rahatlık. En fazla 1500 TL...