Arkadaşlar 2011 den kalma sd kartım vardı birtürlü cesaret edememiştim içimi açma bir şey olur diye bugün açayım dedim dosyaları kendi bilgisayarıma atmak istedim çocukluk fotoğraflarımla dolu sd kart kopyalarken bu dosyalar kopyalanamıyor diye birkaç dosya gösterdi daha sonra onları atladım ve...
Arkadaşlar merhaba uzun süre giden uzun ömürlü bir airfryer almak istiyorum kasesi cam olan modellerden istiyorum sağlık açısından daha doğru buluyorum aklınızda var mı böyle modeller
Knk şimdi bu fotoğrafları ben kuzenin telefonundan direkt kes yapıştır yaptım dosyalar 1kb boyutunda falan bunları iphone da açmaya çalışsam yine eskisi gibi açılır mı
Arkadaşlar ablamın söz gününde iphone 15 den fotoğraflar videolar çektik az önce pc ye o günkü tüm dosyaları attık ama bazı dosyalar beyaz kapaklı ve açılmıyo dosya türü aae olarak gözüküyo ayrıca videolarda açılmıyo bunları iphone harici nasıl açarım deliricem fotoğraflar gitti mi ne oldu şimdi
Şahsen 3. Yks ye girişim olucak ve bende düzenli çalışamıyorum neden bilmiyorum ilk çalışmaya başladığımda 2 3 ay çok güzel çalıştım sonra bi bıkkınlık geldi sonrada toparlayamadım hala aynıyım bu senede olmazsa artık bırakıcam sınavı, çalışmak istiyorum para kazanmak istiyorum bıktım sınav...
Arkadaşlar bu attığım linkteki ürün nasıl buda çok hoşuma gidiyor başlığını ne kadarda bir değişmek gerek sadece tek eksisi başlıkları çok pahalı
1742082170
Bu ürün nasıl https://amzn.eu/d/8N8k37u
Bu one bladelerde 2 türü var biri siyah birisi yeşil siyah onların ne farkı var
1742067889
https://www.rossmann.com.tr/philips-oneblade-tiras-makinesi-qp1424-10-p-st25020138?gad_source=4&gclid=Cj0KCQjwytS-BhCKARIsAMGJyzodzZvv7dmmnYufvvo-u3q3OK_dPRFRZke4ALSk6_g4wijODYOMHicaAlPsEALw_wcB
Birde bu...
Arkadaşlar 1 kere alıyım uzun bir süre kulanıyım istiyorum tabi başlıklarını değişirim ama sık değişmek istemiyorum ve başlığı pahalı olmasın bi makine parası daha vermiyim sinekkaydı makine öneriniz varsa atar mısınız
Arkadaşlar merhaba kadın lar gününde annem ve ablama pandora charm bileklikten alıcam ama bilek ölçülerini bilmiyorum ve sürpriz olması için ölçülerini sormak istemiyorum tahmini bir ölçüyle alsam daha sonra iade alıyolar mı