Merhaba,
Bütçe sıkıntım olmadığı için 15.000 tl civarına kadar beni uzun yıllar götürecek bir kablosuz kulaklık arıyorum. Oynadığım oyunlar fps oyunları 3-4 senedir corsair void rgb kullanıyorum ama artık şarj bakımından üzmeye başladı 1 saatte bitiyor şarjı.
2 senedir 1.0 golf kullanıyorum buradakilerin çoğu vw grubunda ki 1.0 motoru diğer motorlar ile karşılaştırıyor hele ki istanbul gibi bir yerde trafikten gaza basamadığınız bir şehirde 1.0 motor asla ve asla üzmez
Sanırım dediğiniz senaryo Ryzen 9 9xxx serisine geçeceğim vakitte bana problemler yaratacak senaryo uzun yıllar ryzen 7 7800x3d beni götürür diye düşünüyorum en son kasaya 2022 yılında upgrade yapmışım.
Ek olarak evet haklısınız ancak hepsiburada avantajım var asrock hbde hiç görmedim...
Öneriniz için teşekkür ederim ben biraz beyaz sisteme ağırlık göstermeye çalıştım o yüzden anakart cezbetti ama büyük bir kalite veya ısı farkı var ise bu daha iyi olur derseniz buna geçebilirim.
Evet bende akakçeden filan baktım ortalama 3-4k filan daha ucuza toplanabiliyor tabi daha f/p ürünler ilede toplayabiliriz ama hepsiburada kredi kartım olduğu için 9 taksit vade farksız çok iyi seçenek
Evet bende o şekilde düşündüm
Bulamadım valla bulursanız olur aylık 4K ödeyeceğim hesapladım hb kart ile
Örnek battlefield 6'da bütün yükü işlemciye bindiriyor oyun ve takılmalar meydana geliyor internette araştırmadığım yer kalmadı. Battlefield oyunları genelde işlemciye yük bindiriyormuş bu yüzden user.cfg yapmama...
Merhaba,
Bilgisayarım artık eskidi oyunlarda düşük performanslar alıyorum o yüzden upgrade düşünüyorum.
İşlemci
Eski : Ryzen 5 5600
Yeni : Ryzen 7 7800X3D
Anakart
Eski : MSI B550a pro
Yeni : Asus B650E Max B650 256 GB 8000 MHz Ddr5
Ram
Eski : 16 GB (2×8 GB) DDR4 3200 MHz Goodram
Yeni : 32 GB...