Valla bende var 2-3 senedir memnunum gittiği yere kadar gitsin şuan imzamda ki sistemim var hedefim oled almak ama kredi kartları patlak araba aldım uzun bir süre oledsiz kalacağız :D
Merhaba,
Bütçe sıkıntım olmadığı için 15.000 tl civarına kadar beni uzun yıllar götürecek bir kablosuz kulaklık arıyorum. Oynadığım oyunlar fps oyunları 3-4 senedir corsair void rgb kullanıyorum ama artık şarj bakımından üzmeye başladı 1 saatte bitiyor şarjı.
2 senedir 1.0 golf kullanıyorum buradakilerin çoğu vw grubunda ki 1.0 motoru diğer motorlar ile karşılaştırıyor hele ki istanbul gibi bir yerde trafikten gaza basamadığınız bir şehirde 1.0 motor asla ve asla üzmez
Sanırım dediğiniz senaryo Ryzen 9 9xxx serisine geçeceğim vakitte bana problemler yaratacak senaryo uzun yıllar ryzen 7 7800x3d beni götürür diye düşünüyorum en son kasaya 2022 yılında upgrade yapmışım.
Ek olarak evet haklısınız ancak hepsiburada avantajım var asrock hbde hiç görmedim...
Öneriniz için teşekkür ederim ben biraz beyaz sisteme ağırlık göstermeye çalıştım o yüzden anakart cezbetti ama büyük bir kalite veya ısı farkı var ise bu daha iyi olur derseniz buna geçebilirim.