Hocam ben tek monitör kullanıyorum , kaliteli bir dp kablosu ile. Garip bir sorun ama canımı sıkıyor ssd diyorlar diğer forumlarda sorunun kaynağı olarak ama ssd test sonuçları da şu şekilde çıktı ne yapmalıyım bilmiyorum.
Merhaba. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşmamıştım, sistemi açıyorum anakartın logosu çıkıyor falan ondan sonra direkt şifre ekranı geliyordu ama şimdi bir 15sn kadar siyah ekranda bekleyip öyle geliyor şifre ekranı.
Başlangıç uygulamalarının hepsi devre dışı. Sorun neden kaynaklı olabilir...
Sata ile m2 ssd arasında windows açılış ve oyun yükleme süreleri arasında bir fark hissediceğini düşünmüyorum knk.
Bu windows açılış kıyaslaması :
Buda oyun yükleme süreleri :
Bazı oyunlar 1 - 2 sn fark etmiş sadece ama yinede farklı işler yapıyosan daha hızlısı daha iyidir tabi.
Anladım hocam bende yer yer 130 civarını görüyorum. Merak ettiğim şey şu siz kesinlikle 130 un altına düşmüyor musunuz yoksa yer yer 110 lara düştüğü oluyor mu?
1679272138
Fidelity fx cas kullanıyorum görüntü çok iyi ama fsr deneyeyim bi.
Hocam evet el ile cl18 3600 e ben ayarladım aynı şekilde cpu z dede ayarlanmış olarak gözüküyor.
1679177998
@Unbelievablev2 siz wz2 de balanced yapınca kaç civarı fps alıyorsunuz hocam ?
Hocam ssd ye kurulu oyun 3500 e 2100 hızları var
1679177304
@Ckribrahim hocam nasıl çözeriz ya diyorum acaba sistemde sorun mu var amacım onu anlamak ama dediğim gibi başka oyunlarsa sorun yok