garantisi ya da faturası devam ediyor mu bilmiyorum nereden aldığımı bile hatırlamıyorum
1651348052
12 Ağustos 2020 - 02:27 tarihinde almışım satıcı ile iletişime geçsem destek sağlarlar mı ?
1651348112
sence testi farklı varvasyonlarla tekrarlamama gerek var mı ?
yardımlarınız benim için çok değerli fakat forum üzerinden yapılan yardımlar çok yavaş ilerliyor. İmkanınız varsa dicsord üzerinden bu yardımı gerçekleştirebilir miyiz ?
1651345827
xpm ayarı yok D.O.C.P ayarı var onu açtım olmadı sonrasında manual olarak 3133 yaptım yine olmadı
ramlerimi 3200 mhz çektim sonrasında bilgisayar kendi kendine 3 kez açılıp kapandı ve 3200 mhz de çalışmadı bu durumu nasııl çözbilirim ? 3133 mhz de de denedim ama sorun yine aynı oldu
müsait olduğum bir zaman deneyeceğim.
1651344814
servise gönderme konusunda emin değilim
anlamadığım bir şekilde bios ekranına giremiyorum. Pc ye reset attığım halde biosa gitmek için f2 tuşuna basın yazısı çıkmadı. f2'ye spam attığım halde yine de girmedi
şuan 2 ram aynı anda takılı değil. Hatalı olan ram takılı ve windows bellek tanımlama da hata veriyor bu durum ramin bozuk olduğunu gösterir mi sence ? bir de bu ramlari satmak istesem nasıl satabilirim ? 2'ni aynı kişiye satmak mantıksız olabilir. Diyelim ki 2x8 başka bir ram aldım aynı...