ZirZopz isimli üyenin son içerikleri

1. Z

Belleklerim (ram) hata veriyor ! Nasıl çözebilirim ?

teşekkür ederim 2. memtest86 testi yapmayacağım satıcı ile iletişime geçeceğim yardımın ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim iyi akşamlar :))
  2. Z

garantisi ya da faturası devam ediyor mu bilmiyorum nereden aldığımı bile hatırlamıyorum 1651348052 12 Ağustos 2020 - 02:27 tarihinde almışım satıcı ile iletişime geçsem destek sağlarlar mı ? 1651348112 sence testi farklı varvasyonlarla tekrarlamama gerek var mı ?
  3. Z

Tamamdır adımların hepsini uygulayacağım lakin şöyle bir sorun var
  4. Z

tamamdır teşekkür ediyorum sonucun fotoğrafını çekeceğim.
  5. Z

testi başlattıktan sonra sonuçlara nereden ulaşabilirim ya da sonrasında bunu görüntüleme şansım var mı ?
  6. Z

DOCP ile açtım 1651346978 şimdi memtest 86 yı kurup testi başlatacağım değil mi ? test bittikten sonra ne yapmalıyım ?
  7. Z

hatalı olduğunu düşündüğüm ramı taktım ve bios ekranından 3200 mhz frekansına çektim ve google açarken anında şu hatayı aldım;
  8. Z

tamamdır hemen deniyorum. teşekkür ederim
  9. Z

2 rami de taktım. Yanlış hatırlamıyorsam sadece tek ram ile bios üzerinden D.O.C.P ayarı çıkmamıştı.
  10. Z

yardımlarınız benim için çok değerli fakat forum üzerinden yapılan yardımlar çok yavaş ilerliyor. İmkanınız varsa dicsord üzerinden bu yardımı gerçekleştirebilir miyiz ? 1651345827 xpm ayarı yok D.O.C.P ayarı var onu açtım olmadı sonrasında manual olarak 3133 yaptım yine olmadı
  11. Z

ramlerimi 3200 mhz çektim sonrasında bilgisayar kendi kendine 3 kez açılıp kapandı ve 3200 mhz de çalışmadı bu durumu nasııl çözbilirim ? 3133 mhz de de denedim ama sorun yine aynı oldu
  12. Z

müsait olduğum bir zaman deneyeceğim. 1651344814 servise gönderme konusunda emin değilim anlamadığım bir şekilde bios ekranına giremiyorum. Pc ye reset attığım halde biosa gitmek için f2 tuşuna basın yazısı çıkmadı. f2'ye spam attığım halde yine de girmedi
  13. Z

yardımlarınız için teşekkür ederim
  14. Z

yardımlarınız için teşekkür ederim
  15. Z

şuan 2 ram aynı anda takılı değil. Hatalı olan ram takılı ve windows bellek tanımlama da hata veriyor bu durum ramin bozuk olduğunu gösterir mi sence ? bir de bu ramlari satmak istesem nasıl satabilirim ? 2'ni aynı kişiye satmak mantıksız olabilir. Diyelim ki 2x8 başka bir ram aldım aynı...
Geri