Ziwtin isimli üyenin son içerikleri

1. Z

UYGUNA 2X8 DDR5 RAM ARIYORUM

Yav cidden kanka en nefret ettiğim şey bilen de konuşuyor bilmeyen de konuşuyor bu yüzden forumlardan uzak durmaya çalışıyorum zaten yapay zekadan onay aldım kendi bilgim de var biraz da olsa hadi bide forumlara sorayım ne zarar gelecek, belki bilen birisi çıkarda bi yardımı dokunur diyorum da...
  2. Z

Hocam anladım dediğinizi zaten alacağım ramler 5200 5600 Mhz civarında olacağı için sıkıntı yapmayacak ben zaten bunu düşünerek sizden 2x8 ram önerisi istedim konu buralara geldi 1764027605 Hocam anladım dediğinizi zaten alacağım ramler 5200 5600 Mhz civarında olacağı için sıkıntı yapmayacak...
  3. Z

Hocam nedenini sorabilir miyim size aralarında pek bir farkı yok 4x8 de dual channel yapacak neden mantığı olmasın
  4. Z

Yok hocam sağolun önerileriniz için fikirimden şaşasım yok pek ram bakıyorum sadece
  5. Z

Siz atın ben bakıp ona göre yorumlarım
  6. Z

Sistem topluyorum birtek ramlerim eksik 4 slotum var şimdilik 16 ile başlayacağım o yüzden 2x8 16 gb ddr5 ram arıyorum uyguna bulup atarsanız çok müteşekkir olurum
  7. Z

Topladığım Sistem Hakkında Tavsiye ve Önerilerinizi Bekliyorum

Evet çok daha iyi bir sistem toplayabilirsin bu fiyata
  8. Z

Topladığım sistem nasıl?

Yok maalesef güç kaynağı yok 30 bini aşsın sıkıntı yok 36 37 felan olabilir ama kasaya 3 binden fazla veresim yok
  9. Z

Topladığım sistem nasıl?

Kasam yok bunlara göre bi kasa bulamadım bulduklarımda aşırı saçma pahalıydı uyguna güzel uyumlu sade bi kasa bulsam aşırı okey bide ssdm var ama 500gb uygun bir ssd bulursam alacağım
  10. Z

Topladığım sistem nasıl?

KASA : https://www.gaming.gen.tr/urun/549722/enermax-starryfort-sf70f-argb-temperli-cam-usb-3-0-mid-tower-matx-maxpro-iii-700w-gaming-kasa-eca-sf70f-bb-argb-emp700w SOĞUTUCU : https://www.amazon.com.tr/dp/B0FV3JHSDF?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1 ANAKART : ASUS PRIME B650M-R 7200...
Geri