Merhaba değerli forum üyeleri masaüstü bilgisayarımı kullanıp işimi bitirip kapatıyorum. 10 15 dakika sonra tekrar açmak istediğimde monitöre sinyal gitmiyor ve kasanın tuşları çalışmıyor sadece ışıkları ve fanları çalışıyor.tebilondan almıştık aradık akım korumalı priz alın dediler aldık ama...
Merhaba değerli forum üyeleri samsung m 32 telefonu alalı 1 1.5 yıl oldu son 1 2 ayda gözle görülür yavaslamalar başladı bu günde tamamen donup ısınınca Buraya yazayım dedim depolama yüzde 60 dolu genellikle oyun oynanmaz oynanınca da hayday gibi basit oyunlar oynanır çözüm önerileriniz varmı...
Hocam maalesef bunlar beni aşıyor fiyat olarak
1712862674
Şuanda 2 tane kulaklık var aklımda birisi corsair void rgb elite usb diğeri razer blackshark v2 x ama sadece 1 2 saat önce araştırmaya başladığım için iyi yada kötü mü bilemedim
Hem günlük hayatta kullanmak hem de oyun oynamak için kaliteli bir kulaklık arıyorum. Telefonda da kullanılabilir olursa çok iyi olur. Bütçem en fazla 2100 tl
Merhaba arkadaşlar dün smart.acces.memory özelliğini aktif ettikten sonra bilgisayarim iki açılışta bir bu ekranda kalıyor ve hiçbir şey yapamıyorum düğmeden kapamam gerekiyor acaba biosta yanlış bir ayar mı yaptım lütfen yardım edin. düzenleme: şuan her zaman o ekranda kalıyor
Merhaba arkadaşlar bilgisayarımda rx6600 ryzen 5 5500 ve asrock b450 m anakart var.smart acces memory özelliğini aktif etmek istiyorum ama nasıl yapacağımı bulamadım adım adım anlatabilir misiniz?
https://ty.gl/kn2nseq3v9 bunu aldim hocam. Ölü pixel ve ghosting sorunu olabilir deniyordu ama fiyat performans. Ölu pixel çikmassa diğeri hiç önemli değil muhtemelen yarın yada Çarşamba gelir