öğrenci işlerinden tam bilgi alamadım örnek veriyorum benim yıl sonu aktsem yeterli düzeyde ama seçmeli dersten kaldım seçmeli ders silme zamanı da geçti diyorlar mezun olabilir miyim sildirebilir miyim yani?
üniversite öğrencisiyim 2 gün okulum var geri kalan 4 gün kuryelik yapmak istiyorum 50 cc motorum var 4 gün 8 saat kuryelik yaparak ortalama aylık ne kadar kazanabilirim kuryelik yapmıs arkadaslar vardır
bu hatayı alıyorum sürekli 2 gb dosyayı indirirken sürekli disk yazma hatası veriyor yerel c de kurulu oyun 37 gb boş yer var ama sonuc bu nasıl düzelir
Üniversite okuyorum hafta da 2 gün derse gidiyorum geri kalan günlerde boşum altımızda da 70 lik bir motor boşta duruyor part time kuryelik diye bir şey varmı varsa nasıl başvurabilirim teşekkürler
Hesabı ben çekmişim ve hesabı ben banlatmışım gibi konusuyorlar şunu söylüyorum yemin ederm hesabı ben geri çekmedim eğer hesabı ilk sahibi geri çekse dahi bu durumu tespit edebilirler mi mantıksız geliyor bunu tespitini sadece riot yapamaz mı bu site bunu tespit edebilir mi
merhaba 2023 5 .ayında gamermarkt sitesi üzerinden hesap satışı yaptım 2000 tl ye üzerinden 1.5 yıl geçmiş ve bana wp üzerinden 1 hafta önce ulaştılar
hesabın geri alınma durumu olup hesabın iadesini istediler. hesabın ilk sahibiyim ve geri alınma durumu olamaz sonra bende yardımcı olmak...
merhaba 2023 5.ayında 2000 tl ye hesap satmıstım 3 gün önce whatsap üzerinden ulaştılar ve hesap iadesi istediler ama hesabı ben geri almadım sonra otomatik kurtarmadan hesaba ulaştım ve hesap hileden ban yemiş şimdi benden ücret iadesi istiyorlar ama gerçekten ben oyunlarla ilişkimi keseli çok...
hocam geçen seneden kullanıyordum hesabı yasal kanıt nasıl sunamam onu anlamadım onlar benim aldıgıma dair nasıl kanıtlar sunacak
1729852809
bu davadan bir şey cıkar mı basınıza geldı mı yada bu kadar konu açtınız muhtemelen nasıl sonuclanır
merhaba gamermarkttan 2022 yılında valorant hesabı sattım kendi açmış olduğum bir hesaptı ve üstünden 2.5 yıl geçtiği hesap için benden geri alınma durumu olup hesabı veya ücreti geri istediler hesabı ben geri almadım ama sonra hesabı otomatik kurtarma işleminden bi şekilde şifresini aldım ve...