Merhaba arkadaşlar, az önce şu şekilde bir mail aldım. Sizleride uyarmak için bu postu açıyorum.
Binanızın Sağlamlık Raporu Sonucu
diye mail başlığıyla siteye merak edip girmenizi sağlıyorlar.
sonra adres bilgilerinizi ve ardındanda telefon numaranızı alıyorlar dblerine kaydediyorlar. Dikkatli...
Nays uygulamasını telefona indir üye ol kimliğini doğrula ardından nays kartına para gönder ve o kartla alışveriş yaparak ay içinde 250tlye kadar alışverişlerde kazanabilirsin. Refli link gönderilmesi yasak olmasa gönderirdim 😀
Diğer markalara oranla uygun gibi geldi bana.
https://www.hepsiburada.com/gskill-ripjawsv-8gb-3600mhz-ddr4-ram-f4-3600c18s-8gvk-p-HBV00000QN0O8?url_src=and-product-detail
Merhaba arkadaşlar RTX 3060 MSI Gaming X modele sahibim. Versiyon470.05 driverini kurmaya çalıştığımda bu şekilde hata veriyor sürekli. Nvmii. İnf dosyasıyla oynadım kurulum aşamasına geçiyor kurarken yüklenemedi hatası veriyor. Bunun çözümünü bilen var mı? 3060 ekran kartına bu versiyonu nasıl...
merhaba arkadaşlar, yeni bir ekran kartı alıyorum japonyadan gelene kadar hazırlamak istedim sistemi. sorum şu msi gaming x rtx 3060 500 watt psuda sorun yaratır mı ?
sistem özellikleri
i5 10400f
16 gb ram
merhaba 2 ekran kartı mevcut sistemde(1660gaming x , 1660 super ventus) msi afterburner ile oc ayarı yapmaya çalışıyorum fakat 2side aynı değerleri alıyor. bunu nasıl ayırabilirim?
1619259645
sorun çözüldü konu kapanabilir.