zjadp isimli üyenin son içerikleri

1. Z

15-20 Bin TL'ye En F/P Laptop Önerisi

https://www.trendyol.com/asus/15-6-inch-fhd-1920-x-1080-16-9-aspect-ratio-60hz-refresh-rate-amd-ryzen-5-7520u-lpddr5-8-p-1056515647?boutiqueId=61&merchantId=107007
  2. Z

Bütçeyi ne kadar aşabilirsiniz
  3. Z

Monitör Önerisi Arıyorum

panel tipi ne istersin? Birde hikayeli oyunlar mı daha çok oynuyorsun fps mi.
  4. Z

ne için kullanacak acaba?
  5. Z

Atk A9 Plus Modelinin Sensörünü Nasıl Anlayabilirim?

Sol tarafta olması gerek hocam
  6. Z

PlayStation 5 Slim Alınır mı?

Satıcı güvenilir olduğu sürece sırf büyük mağaza diye 10-15 bin TL fazla ödemek mantıklı değil. Önemli olan ürünün sıfır, Türkiye garantili olması ve satıcının güvenilir olması. Arada 1-2 bin TL fark olsa büyük mağazayı tercih ederdim ama 10-15 bin TL fark bence gereksiz. Siz nereden almayı...
  7. Z

PlayStation 5 Slim Alınır mı?

Yaklaşık 1 yıldır PS5 Slim kullanıyorum, genel olarak memnunum. Performans konusunda herhangi bir sorun yaşamadım, oyunlar akıcı çalışıyor ve DualSense gerçekten güzel bir deneyim sunuyor. Dijital model alınabilir . İkinci el disk alma veya oyun satma gibi avantajlar sizin için önemliyse Disk...
  8. Z

Atk A9 Plus Modelinin Sensörünü Nasıl Anlayabilirim?

ATK Hub üzerinden Device Info kısmına bakabilirsiniz. Sensör modeli görünmüyorsa seri numarasını ATK desteğine göndererek yeni sensörlü olup olmadığını teyit ettirebilirsiniz. Üretim tarihi de fikir verebilir
  9. Z

Monitör Tavsiyesi Hem Hikayeli Hem Rekabetçi

Lenovo R25f-30 320 Hz rekabetçi oyunlar için çok iyi ama 24.5 inç 1080p olduğu için hikayeli oyunlarda görüntü kalitesi açısından daha iyi alternatifler var. Eğer ikisini de dengeli istiyorsanız ben 27 inç 1440p 180 Hz IPS bir monitör tercih ederdim. Hem görüntü kalitesi çok daha iyi olur hem de...
  10. Z

9070xt 270k+ Sistem Nasıldır

Hocam arkadaşların dediği gibi 5070Tİ almalısın ayrıca psu 850w olmalı
  11. Z

7800x3d 9070xt Sistem Nasıldır?

Hocam güzel ama B840 anakart kötü değil ama bu bütçede ben B850 tercih ederdim ⚠️ 750 W PSU yeter ama 9070 XT gibi kart için ben 850 W Gold tercih ederdim. Ama sistem kötü değil 9/10 veririm
  12. Z

8000 TL Kablosuz Mouse Önerisi

Sorun yok teşekkür ederim.
  13. Z

😂 Yok hocam, sistem gayet iyi. Mouse'u uzun süre kullanacağım için biraz bütçe ayırdım.
  14. Z

Haklı olabilirsiniz hocam. Uzun yıllar kullanacağım için bir kere alıp kafam rahat olsun istiyorum. Görünüşü, hafifliği ve malzeme kalitesi de benim için önemli. O yüzden Beast X Max'e yöneldim. Siz olsanız 4-5 bin TL bandında hangi modeli önerirdiniz?
  15. Z

Neden gereksiz olduğunu düşünüyorsunuz, Yazılım, sensör, ergonomi veya fiyat açısından mı diyorsunuz?
Geri