hocam öncelikle çok teşekkür ediyorum yardımınız için kusura bakmayın biraz geç dönebildim. hocam dönüştürücü markası bile belli olmayan internet cafeden aldığım bir dönüştürücü büyük ihtimal ondan kaynaklıdır. dediğiniz şekilde ayarlama da yaptım 59 hzden 60a çıkarabildim anca ve dönüştürücüyü...
ASUS RX470 4GB 256BIT ekran kartı kullanıyorum ve monitörümle uyumlu olmadığı için hdml dönüştürücü kullanıyorum. tüm oyunlarda sabit 60 fps alıyorum bunu düzeltmemin bir yolu var mı dönüştürücüyü dp olarak mı değiştirmem gerekiyor yoksa komple ekran kartını mı değiştireceğim yardımcı olursanız...
teşekkür ediyorum hocam + Crack olduğunu düşünmüyorum hocam çünkü kendi dilimde anlayarak oyun oynamak hikaye tarzı oyunlara adapte olmayı daha kolay kılacağını düşünüyorum umarım başka insanlara da yardımcı olabiliriz.
Birkaç saat önce konusu dikkatimi çektiği için steam'den Hyper Light Drifter'ı aldım ama Türkçe dil desteği olmadığı için yama yapmanın yollarını araştırmaya başladım ve bir sonuç elde edemedim. onun harici steam'de çoğu oyunu zaten Türkçe olmadan oynamak zorunda kalıyorum. önceliğim Hyper Light...