Dostlar bir türlü karar veremedim bir yardım edin. Samsung a36 karar vermiştim. Ama bazısı diyor normal uygulamalarda bile ısınıyor. Bazısı övüyor. Acaba biraz daha para ekleyip honor 400 mü alsam anneme. Instagram, whatsapp, youtube ve günlük görüşme için.
Dostlar bilginiz olsun diye yazıyorum. Honor 400 8 gb aldım. Harika bir telefon. Benim için oldukça iyi. Oyun falan oynadığım yok zaten. Günlük kullanım için epey işimi gördü. Sevdim.
İyi akşamlar. En az 3 yıl kasmadan donmadan idare edecek bir telefon arıyorum. Telefondan oyun oynamam. Günlük rutin işlerim var. Bu telefon işimi görür mü?
Dostlar iyi günleriniz olsun. Bazen sosyal medyada gezinirken bu iki tarih arasının çok övüldüğünü görüyorum. Mesela ben 96 dogumluyum. O dönemleri az çok hatırlıyorum fena yıllar değildi ama bugünden çok fark yoktu benim açımdan. Mesela benden daha yaşlılar 90'ları özlüyor. Sizce 2008-2013...
Dostlar bugün cs2 Türk topluluk sunucusunda oynarken birinin 1 ms aldığını gördüm. Bu nasıl mümkün olabiliyor. Yıllardır cs oynarım. İlk defa birinin 1 ms aldığını gördüm. 3 gördüm 4 gördüm ama 1 ms bana şaşırtıcı geldi.
Dostlar valorant ve cs2 oynuyorum. 360 Hz monitör almayı düşünüyorum. Ama işlemcim yeter mi tam emin değilim. Örnek vermek gerekirse Valorant oyuna başlarken fps 450-500 civarında oluyor ama fight esnasında, skillerin bol olduğu ortamda 290 gibi değerlere düştüğünü görüyorum.
Herkese iyi geceler. Dostlar kimsenin parasında pulunda gözüm yok. Herkes hak ettiği parayı kazansın. Sadece merak ediyorum. Günde 600-700 izlenen biri aylık ne kadar kazanıyor? İnternette biraz gezindim ama net cevap bulamadım. Bilen biri varsa diye buraya konu açma gereği duydum.