Gamegaraj'dan 2 yıl önce aynı sistemi ben topladım. Ana kartım biostar b550 ramler xpg 3600 aynı sorunla karşılaşıyorum 2 yıldır kullandığım sistem bir anda böyle bir hata ile karşılaştım. Ne monitörde ne de ramler de arıza var hepsini kontrol ettim. Masaüstünde herhangi bir problem yok oyuna...
İphone marka model cep telefonu kullanan arkadaşlarımız. Telefonu Wifi durumunda kullanırken hiçbir sorun yaşanmıyorken Hücresel veride kullanırken apple hizmetlerini kullanamasıyla ilgili problem yaşıyordum. Haritaları kullanamıyor, hava durumunu göremiyor, uygulama indiremiyordum. Sorunun...
Hocam 65 dereceyi geçmiyor donanımlar kule tipi kullanıyorum yazdım ya 2 fanlı. Mavi ekranda almıyorum ısınsa mavi ekran alırım.
1679068469
Warzone da da geldi. Yani oyun oynarken diyebiliriz.
1679069224
Oyun oynarken diyelim warzone oynarkende bir kere oldu.
Gamegarajdan Yeni aldığım toplama kasam
R5 5600
inno3d 3060ti
xpg d41 3600 cl 18
crucial p3 1tb ssd
Kasa fanlı ve PSU lu 650W 80 plus sertifikalı leo mesh
Gametech 2.4 2 fanlı 120 mm kule tipi soğutucu kullanıyorum.
Monitör Asus vg277q1a 27" 165hz 1ms, 165 hz alabilmek için dark marka DP kablo...
Dark marka bi DP kablo sipariş ettim. 4K 60hz 2K 144hz 1080p 240hz destekli. Olmaz ise iade eder dediğiniz markayı denerim yoksa 165hz olmasının bir anlamı kalmıyor monitörün. Şuanki kablo ucuz bi ara olur gibi oldu ghosting ufo testinde 165hz aldım. Bilgisayarı kapatınca görüntü yine gelmedi...
Hepsini yaptım iki kabloyu aynı anda taktım olmadı. Yerlerini değiştirdim olmadı. Sadece dp kablosunu taktım olmadı. Ekranlarını masaüstünden değiştirdim olmadı. Sadece dp kablosu ile görüntü alamıyorum. Ekran gelmiyor display port sinyal yok diyor.
Monitörüm Asus Tuf Gaming VG277Q1A 165hz 1ms 27" modeli ve ekran kartım inno3d rtx 3060ti. Sadece Display port kablosu direk görüntü alamıyorum, ekran gelmiyor(siyah ekran). Hdmi kablosu ile de 144hz alabiliyorum. Hdmi kablosunu sökünce ekran gidiyor.Display Port kabloları arasında fark var...